"DAR DARUJTE, NAJMILIJE OBRADUJTE" prodajna izložba unikatnih radova mladih s umanjenim sposobnostima

Srbija, 07. Septembar 2010. PR Objave: Najava -

"DAR DARUJTE, NAJMILIJE OBRADUJTE" prodajna izložba unikatnih radova mladih s umanjenim sposobnostima

Zahvaljujući razumijevanju Prim.dr.sc Farisa Gavrankapetanovića, direktora KCUS-a i dr. Bakira Nakaša, direktora Opće bolnice, NVO altruista "SVJETLO", u povodu praznika Bajram, organizuje prodajnu izložbu "DAR DARUJTE, NAJMILIJE OBRADUJTE", unikatnih radova mladih s umanjenim sposobnostima nastalih u "ArT LiNe" kreativnoj radionici.

Zahvaljujući razumijevanju Prim.dr.sc Farisa Gavrankapetanovića, direktora KCUS-a i dr. Bakira Nakaša, direktora Opće bolnice,  NVO altruista "SVJETLO", u povodu praznika Bajram,  organizuje prodajnu izložbu "DAR DARUJTE, NAJMILIJE OBRADUJTE",  unikatnih radova mladih s umanjenim sposobnostima nastalih u "ArT LiNe" kreativnoj radionici.

Prodajna izložba unikatnih radova mladih s umanjenim sposobnostima održat će se od 06. do 08.septembra u Općoj bonici (prostor preko puta apoteke) u periodu od 08:00 do 16:00 sati.

Prodajna izložba unikatnih radova mladih s umanjenim sposobnostima održat će se od 07. do 08.septembra u KCUS-u (hol u zgradi DIP) u periodu od 08:00 do 16:00 sati.

Polaznici "ArT LiNe" kreativne radionice  maštom i radom, tokom ljetnih mjeseci,  stvorili su mnoštvo unikatnih radova: keramičkih radova, svilenih marama,  slika na staklu, ukrasnih ramova, ukrasnih šolja, svijećnjaka, mirisnih sapuna, mirisnih svijeća, kutijica za nakit, magneta, ogrlica,  čestitki, ručno bojanih figura... prekrasni darovi za drage osobe u mjesecu darivanja.

Prodajna izložba za nas ima višestruki značaj, promociju stvaralačkih vrijednosti mladih s umanjenim sposobnostima koji će prodavati vlastite radove i prikupljanje finansijskih  sredstva koja će biti usmjerena za kupovinu materijala za kontinuirani rad "ArT LiNe" kreativne  radionice i nagrade polaznicima. Nadamo se da će građani pronaći lijepe darove za drage osobe i nagraditi naše vrijedne članove.PODACI O FIRMI

Naziv: NVO altruista Svjetlo
Adresa: Grbavicka 22
Grad: Sarajevo 71 000
e-mail: svjetlo@svjetlo.ba
Tel: +387 33 711 535

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Pokloni za ljubitelje vina na sajtu militaryshop.rs

Najbolji poklon koji možete nekome dati jeste nešto primenljivo i sa stilom pa je i ponuda vinske... Više...

Jedinstvena ponuda poklon asortimana na portalu militaryshop.rs

Nedoumice oko odabira poklona postaju mnogo lakše uz posetu sajta militaryshop.rs i nudi vam mogućnosti... Više...

Voditelji Happy TV podsetili na tradiciju darivanja dece na Nikoljdan - U susret čaroliji praznika

Dobrotvornom inicijativom „U susret čaroliji praznika", u organizaciji Happy televizije, zaposleni... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed