Kako zaraditi od Fejsbuk reklamiranja?

Beograd, 18. Decembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Kako zaraditi od Fejsbuk reklamiranja?

Da li želite da vaš proizvod vide baš oni kojima je potreban? Jeste li znali da uz malo ulaganja, vremena i sopstvenim trudom možete značajno povećati svoju zaradu? Na Fejsbuku u Srbiji ima 3.5 miliona korisnika i svi oni mogu videti baš ono što vi nudite. Bez obzira da li prodajete proizvod ili uslugu, ili promovišete neku ideju, projekat ili nešto drugo, Fejsbuk je odlično mesto za to. O ovim aktuelnim pitanjima govoriće Đorđe Jančić na besplatnom seminaru Social Media Marketing.

Da li želite da vaš proizvod vide baš oni kojima je potreban? Jeste li znali da uz malo ulaganja, vremena i sopstvenim trudom možete značajno povećati svoju zaradu? Na Fejsbuku u Srbiji ima 3.5 miliona korisnika i svi oni mogu videti baš ono što vi nudite. Bez obzira da li prodajete proizvod ili uslugu, ili promovišete neku ideju, projekat ili nešto drugo, Fejsbuk je odlično mesto za to.  

O ovim aktuelnim pitanjima govoriće Đorđe Jančić na besplatnom seminaru Social Media Marketing, koji u subotu, 20. decembra, od 11 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com).

Jančić će dati praktične savete kako da napravite efektne oglase na Fejsbuku i povećate zaradu, kako da izaberete odgovarajući način promocije, čime god da se bavite, kako da upoznate svoju ciljnu grupu, kao i kako da razumete rezultate i upotrebite ih za povećanje zarade.

Đorđe Jančić je vlasnik agencije Holistic Web Marketing i konsultant iz oblasti internet marketinga. Agencijsko iskustvo razvijao je u kompaniji Internet Group, gde je, zajedno sa Draganom Varagićem, sa kojim sarađuje još od 2008. godine, radio na uspostavljanju strategije poslovne upotrebe interneta za različite klijente. Internet marketingom se aktivno bavi od 2008. godine.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na sledeći link.

http://www.link-elearning.com/stream/sr/Kako_zaraditi_od_Facebook_reklamiranja.php

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja se mogu slati putem CCD Fejsbuk naloga i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Zainteresovani predstavnici medija mogu se prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava je na e-mail: pr@link.co.rs. Broj mesta je ograničen.PODACI O FIRMI

Naziv: LINK group
Adresa: Cara Dušana 34
Grad: Beograd 11080
e-mail: office@link.co.rs
Web: www.link.co.rs
Tel: 011 4011 240

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Predavanje "Kako do posla u 21. veku" i panel diskusija održani su za nastavnike beogradskih škola

Danas, 03. oktobra u ComTrade školi na Novom Beogradu okupili su se nastavnici, direktori i pedagozi... Više...

Prezentacija Executive MBA programa - Prof. Mark Esposito

Svetski priznat prof. Mark Esposito sa Harvard Business School u organizaciji poslovne škole COTRUGLI... Više...

U susret seminaru Brajana Trejsija, 21. aprila u Sava Centru - Da li se uspeh može naučiti?

- Bez sumnje da može! - decidiran je Brajan Trejsi, najrenomiraniji autoritet po pitanju poslovne... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed