Kineski automobilski gigant od sada i na srpskom tržištu

Beograd, 17. Novembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Kineski automobilski gigant od sada i na srpskom tržištu

Najveći nezavisni kineski proizvođač automobila, Great Wall Motors (GWM), stigao je na tržište Srbije uvođenjem dva modela koja već godinama suvereno vladaju tržištima sveta - Great Wall Hover H6 - SUV i Steed 5 - pickup. Ekskluzivni distibuter vozila Great Wall automobila za tržište Srbije je GWS Auto Group, sa novootvorenim prodajno-servisnim salonom u Beogradu.

Najveći nezavisni kineski proizvođač automobila, Great Wall Motors (GWM), stigao je na tržište Srbije uvođenjem dva modela koja već godinama suvereno vladaju tržištima sveta - Great Wall Hover H6 - SUV i Steed 5 - pickup.

Ekskluzivni distibuter vozila Great Wall automobila za tržište Srbije je GWS Auto Group, sa novootvorenim prodajno-servisnim salonom u Beogradu.

"Otvaranjem servisno-prodajnog centra i lansiranjem Great Wall brenda ušli smo na velika vrata na srpsko tržište, za koje smo sigurni da će dobro prihvatiti naša vozila. Pored atraktivnog SUV modela, u ponudi imamo i Steed 5, pickup model visokih performansi i modernog dizajna koji je namenjen komercijalnoj upotrebi. GWM automobili zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta, dok su istovremeno cenovno prilagođeni mogućnostima domaćeg tržišta", rekao je Radovan Berić, direktor GWS Auto Group.

Hover H6 je SUV poslednje generacije, koji je više od decenije najprodavanije vozilo u ovoj kategoriji u Kini. Ovaj automobil na srpsko tržište dolazi u dve varijante - 2.0 turbo dizel sa 143 ks i 1.5 turbo benzinskim motorom sa 143 ks. Steed 5 je pickup i raspolaže sa dizel motorom od dva litra i pogonom na četiri točka (4x4). Već godinama je na prvom mestu po prodaji u Kini, Italiji, Australiji i Južnoj Africi.

GWM je jedini proizvođač automobila iz Kine koji ima postrojenje za proizvodnju vozila u Evropskoj uniji, tačnije u Bugarskoj. Na taj način kupcima ovih vozila osigurana je brza dostupnost rezervnih delova i tehničke podrške.

GWM je najveći nezavisni proizvođač automobila u Kini sa godišnjom proizvodnjom od oko 1.500.000 automobila što ga čini ujedno i najvećim kineskim izvoznikom automobila. GWM automobili u potpunosti ispunjavaju sve standarde kvaliteta, uključujući najstrožija pravila Evropske unije o bezbednosti.


Great Wall Motor Limited (GWM)
je najveći nezavisni proizvođač automobila u Kini i najveća privatna auto kompanija čijim se akcijama trguje na berzi u Hong Kongu. GWM razvija proizvodnju u tri osnovne kategorije automobila - Hover SUV (serija H), Steed (lako komercijalni) i Great Wall (putnički automobili). Kompanija raspolaže sa pet savremenih proizvodnih pogona u Kini sa godišnjim kapacitetom od blizu 1.500.000 jedinica godišnje. Kompanija u Evropi ima dva proizvodna pogona, u Rusiji i Bugarskoj. U kompaniji je zaposleno preko 45.000 radnika u čitavom svetu.

GWS Auto Group d.o.o.
je ekskluzivni distributer vozila Great Wall Motors. Ugovor o distribuciji potpisan je u leto 2014. godine, čime je Srbija postala jedna od prvih zemalja u Evropi, posle Italije, Engleske, Rusije i Bugarske u kojoj će biti dostupni automobili Great Wall.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Steed 5 Hunter na Novosadskom sajmu

Najpopularniji pikap u Kini, Steed 5 kompanije Great Wall predstavljen je na 48. Međunarodnom Sajmu... Više...

Great Wall na Sajmu automobila u Nišu

Posetiocima predstojećeg 6. Sajma automobila u Nišu premijerno će biti predstavljeni modeli marke... Više...

"Off-road" avantura u Bubanj potoku Steed 5 TOD uspešno savladao sve prepreke

Unapređena verzija najpopularnijeg pikapa kompanije Great Wall, Steed 5 TOD (Torque on Demand),... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed