Jačanje podrške poljoprivredi i preduzetnicima

Beograd, 22. Oktobar 2014. PR Objave: Saopštenje -

JaÄanje podrÅ¡ke poljoprivredi i preduzetnicima

Povećanje obima finansijske podrške malim i srednjim preduzećima, kao i jače kreditiranje poljoprivrede, biće u fokusu poslovnih planova Piraeus banke u narednom periodu, saopštili su predstavnici ove banke na radnom ručku sa novinarima i urednicima najvažnijih srpskih medija.

Povećanje obima finansijske podrške malim i srednjim preduzećima, kao i jače kreditiranje poljoprivrede, biće u fokusu poslovnih planova Piraeus banke u narednom periodu, saopštili su predstavnici ove banke na radnom ručku sa novinarima i urednicima najvažnijih srpskih medija.

Predsednik IO Piraeus banke Neoklis Neokleus najavio je proširenje spektra usluga i to pre svega u domenu podrške poljoprivredi, kao grani srpske privrede sa velikim potencijalom.

"Naši poslovni planovi u domenu poljoprivrednih kredita dizajnirani su namenski tako da pomognu razvoj ovog sektora. Zabeleženi poslovni rezultati daju nam razlog za optimizam i ambiciozne planove", naveo je Neokleus.

On je naglasio da će se Piraeus banka u narednom periodu truditi da očuva i opravda poverenje klijenata svakodnevnim zalaganjem za ekonomski boljitak zemlje i unapređenjem bankarskog tržišta.

Zamenik generalnog direktora Piraeus banke Dejan Tešić istakao je nove pogodnosti Travel&Smile kartice, koja nakon atraktivne letnje cash-back akcije, sada omogućava i povraćaj od 5 odsto potrošenih sredstava na svim benzinskim pumpama u Srbiji.

"Nove pogodnosti Travel&Smile kartice, unapređena e-banking WinBank platforma i otvaranje novih filijala u Beogradu, Novom Sadu i Čačku, unaprediće dodatno naš nivo servisa. Istraživanja su nam pokazala da je Pireus banka u vrhu po zadovoljstvu korisnika", naveo je Tešić.

Piraeus banka AD Beograd je članica grčke Piraeus bankarske grupe, vodeće banke na tom tržištu, i sledeće godine slavi deset godina poslovanja u Srbiji.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Probudi preduzetnika u sebi

Da li si nekada razmišljao/la o tome kako bi bilo baš strava kada bi jednog dana mogao/la da pokreneš... Više...

Sberbank partner za uspešnu setvu i bolji rod

Sberbank Srbija je u susret prolećnoj setvi pripremila posebne uslove kredita za obrtna sredstva... Više...

Nova pozicija filijale Piraeus Banke u Pančevu

Piraeus banka je danas svečano otvorila novi prostor filijale u Pančevu u ulici Generala Petra... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed