Probudi preduzetnika u sebi

Beograd, 30. Oktobar 2020. PR Objave: Najava -

Probudi preduzetnika u sebi

Da li si nekada razmišljao/la o tome kako bi bilo baš strava kada bi jednog dana mogao/la da pokreneš svoj biznis, ali nisi siguran/na da li je to za tebe? Da li si se pitao/la šta bi ti sve uopšte bilo potrebno, koja znanja i veštine su neophodna da svoju ideju pretvoriš u uspešan biznis plan? Ove zime imamo projekat baš za tebe! Za sve srednjoškolce i studente koji bi želeli da saznaju nešto više i oprobaju se u praktičnim radionicama, AIESEC je pripremio projekat Entrepreneurship For Youth.

Da li si nekada razmišljao/la o tome kako bi bilo baš strava kada bi jednog dana mogao/la da pokreneš svoj biznis, ali nisi siguran/na da li je to za tebe? Da li si se pitao/la šta bi ti sve uopšte bilo potrebno, koja znanja i veštine su neophodna da svoju ideju pretvoriš u uspešan biznis plan? Ove zime imamo projekat baš za tebe! Za sve srednjoškolce i studente koji bi želeli da saznaju nešto više i oprobaju se u praktičnim radionicama, AIESEC je pripremio projekat Entrepreneurship For Youth. Priliku da uploviš u svet preduzetništva imaćeš već ovog januara na online platformama iz topline svoje sobe. Radionice u trajanju od pet nedelja  omogući će ti da radiš na razvoju soft i hard skilova neophodnih za građenje dalje karijere kao i sticanje znanja o preduzetništvu od predavača iskusnih u ovom polju.

Soft skills veštine neophodne su u međuljudskim odnosima, poput tolerantnosti i slušanja drugih, kao i emocionalne inteligencije. U savladavanju ovih veština će ti pomoći članovi AIESEC-a koji će biti i lideri timova u koje ste podeljeni na ovom projektu. Zadatak svakog tima biće planiranje start-up kompanija, pri čemu će se svaka bazirati na jednom od Ciljeva održivog razvoja, o kojima ćeš više čuti tokom projekta.

Hard skills predstavljaju specifična znanja i sposobnosti koje su danas neophodne da bi mladi ljudi bili uspešni na poslu. Upravo o njima ćeš moći da čuješ i učiš od domaćih predavača - partnerskih kompanija, predstavnika fakulteta,  kao i od  članova AIESEC-a iz drugih zemalja. Na kraju projekta bićeš bogatiji/ja za mnogo novih znanja, poznanstava i naravno veština.

Zašto su važna preduzetnička znanja i veštine?

  • Zbog lakšeg snalaženja u oblasti poslovanja
  • Kao preduzetnik, možeš da biraš čime ćeš se baviti, na koji način i kada
  • Preduzetnička znanja i veštine možeš primeniti u svim oblastima života

Da li ti sve ovo zvuči zanimljivo? Da li možeš da zamisliš sebe u timu vršnjaka sa kojima ćeš se zajedno razvijati i učiti veštine koje su ti potrebne da jednog dana ostvariš svoj biznis?
Ostavi svoju prijavu ovde i uplovi u fantastični svet preduzetništva! Cena radionica iznosi svega 2000 dinara.

Ako imaš dodatnih pitanja, možeš pozvati sledeće brojeve:

  • Milica Knežević: 063/1515-960
  • Ivan Kovačević: 069/2132-621


AIESEC
je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Ekonomski Fakultet
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@ef.aiesec.org.rs
Tel: 011 30 21 196
Kontakt osoba:
Ime: Miljana Nikodijević
Funkcija: Marketing & PR menadžer
Tel:
e-mail: miljana.nikodijevic@aiesec.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Upoznaj se sa organizacijom AIESEC!

Ovog proleća AIESEC ti pruža mogućnost da postaneš član najveće omladinske organizacije na... Više...

Upoznaj se sa organizacijom AIESEC!

Ovog proleća AIESEC ti pruža mogućnost da postaneš član najveće omladinske organizacije na... Više...

Prijave su otvorene - postani deo najveće studentske organizacije na svetu!

Bliži se leto! Već razmišljaš šta ćeš raditi kada očistiš godinu i da li ćeš i ovo leto... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed