"Panter" kolekcija jesen/zima 2014/2015 u prodavnicama širom Srbije

Beograd, 03. Oktobar 2014. PR Objave: Saopštenje -

"Panter" kolekcija jesen/zima 2014/2015 u prodavnicama Å¡irom Srbije

Za sezonu jesen/zima 2014/2015 godine kompanija "Panter" spremila je sjajnu inovativnu i modernu kolekciju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kvalitet, udobnost i pristupačne cene se podrazumevaju, tako da je sasvim izvesno da će kompanija "Panter" ove sezone osvojiti sve simpatije i sadašnjih i budućih kupaca. Vreme u kome živimo nameće nam standarde kojih se neminovno moramo pridržavati, da kupujemo kvalitetne a cenovno pristupačne proizvode.

Za sezonu jesen/zima 2014/2015 godine kompanija "Panter" spremila je sjajnu inovativnu i modernu kolekciju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kvalitet, udobnost i pristupačne cene se podrazumevaju, tako da je sasvim izvesno da će kompanija "Panter" ove sezone osvojiti sve simpatije i sadašnjih i budućih kupaca.

Vreme u kome živimo nameće nam standarde kojih se neminovno moramo pridržavati, da kupujemo kvalitetne a cenovno pristupačne proizvode. Kompanija "Panter" sa svojom novom kolekcijom potvrđuje da je moguće obući se kvalitetno i moderno po veoma pristupačnim cenama.

U najnovijoj "Panter" kolekciji za odrasle dominiraju pastelne boje koje su u trendu ove jeseni. Bilo da vam je potrebna opuštenija garderoba za posao ili za popodnevno druženje sa porodicom i prijateljima sigurno ćete u novoj "Panter" kolekciji naći komad garderoba koji vam odgovara. U kolekciji za mlade preovlađuju svetle boje poput bele i bež ali se mogu naći i nešto zagasitije boje kako bi bili zadovoljeni svi ukusi. Tu su i modeli majica i tunika sa šljokicama koje su uvek interesantne tinejdžerima i mlađoj populaciji. U kolekciji za bebe i malu decu preovlađuju vesele boje i šareni tonovi kao i materijali prilagođeni najmlađima.

Sportski program (trenerke) po kome je kompanija "Panter" nadaleko poznata i ove godine opravdaće poverenje mnogih kupaca koji su godinama ostali verni ovom brendu. Plišane trenerke za dame i pamučne trenerke za pripadnike jačeg pola, decu i tinejdžere su komadi garderobe koje naši verni kupci sa nestrpljenjem čekaju. Pamučne trenerke za decu i odrasle već se nalaze u prodaji  a plišani program će se u prodaji naći od 10. oktobra.

Kompanija "Panter" već dugi niz godina proizvodi visokokvalitetnu garderobu za celu porodicu.  Prirodni materijali i moderni krojevi na kojima radi stručni dizajnerski tim potvrđuju ono što kupci godinama znaju, da je "Panter" postao sinonim za kvalitet i udobnost.  Zato se "Panter" svrstava među lidere domaće tekstilne industrije, koji po kvalitetu može da se poredi i sa najpoznatijim svetskim robnim markama. Kvalitet, ležernost i udobnost uz pristupačne cene - to je "Panter".PODACI O FIRMI

Naziv: Panter
Adresa: Meštrovićeva 32
Grad: Beograd 11000
e-mail: panterpanterdoo@gmail.com
Web: www.panter.co.rs
Kontakt osoba:
Ime: Biljana Oljača
Funkcija: Direktor marketinga i PR-a
Tel:
e-mail: biljana.oljaca@panter.co.rs

Više...

Ključne reči

kolekcija, panter, jesen/zima, 2014, /2015

POVEZANI SADRŽAJI

Zavirite u svet čarobnih haljina modnog brenda SAROSSOW

I uvek taj pozitivan prvi utisak kada se vidi nova kolekcija - lepota! Stvaranje nove kolekcije modnog... Više...

INSPIRISANA SNAGOM ŽENE - Nova kolekcija modne kuće LUNA za sezonu jesen/zima 2015/2016

Modna kuća LUNA iz Požarevca ove jeseni ispirisana snagom žene, predstavila je novu kolekciju... Više...

Prvi deo "Panter" kolekcije proleće/leto 2015. godine u prodaji

Za sezonu proleće/leto 2015. godine kompanija "Panter" je spremila mnogo lepih novina i iznenađenja... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed