U samo pet koraka do uspeha!

Beograd, 20. Februar 2014. PR Objave: Najava -

U samo pet koraka do uspeha!

Mnogi nisu svesni da naše misli, ubeđenja i predrasude, čak i one najdublje skrivene, snažno utiču na naš život. Zašto neki ne uspevaju da iskoriste svoje kapacitete? Kako se izboriti sa neuspesima iz prošlosti? Kako je moguće da sami kreiramo sopstveni uspeh? Ovo su pitanja koja muče mnoge od nas. Na seminaru ćete saznati kako uspešno upravljati svojim životom, a želje pretvoriti u konkretne rezultate, šta je to zabluda o Zakonu privlačnosti, i kako pobediti spoljne faktore u borbi za uspeh.

Mnogi nisu svesni da naše misli, ubeđenja i predrasude, čak i one najdublje skrivene, snažno utiču na naš život. Zašto neki ne uspevaju da iskoriste svoje kapacitete? Kako se izboriti sa neuspesima iz prošlosti? Kako je moguće da sami kreiramo sopstveni uspeh? Ovo su pitanja koja muče mnoge od nas.

Na seminaru ćete saznati kako uspešno upravljati svojim životom, a želje pretvoriti u konkretne rezultate, šta je to zabluda o Zakonu privlačnosti, i kako pobediti spoljne faktore u borbi za uspeh.

O svim ovim i drugim aktuelnim pitanjima govoriće Neva Rajković na besplatnom seminaru, koji u subotu, 22. februara, od 11 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com).

Ona će objasniti pet koraka uz koje se zagarantovano dolazi do uspeha, kao i kako definisati sopstveni pojam uspeha.

Neva Rajković je, u različitim ulogama, učestvovala u velikom broju projekata u oblasti HR biznis konsaltinga, informacionih tehnologija, koučinga i razvoja liderstva, change managementa; između ostalog, u jednoj od najvećih svetskih banaka. Član je Holandske kongregacije profesionalnih kouča (NOBCO) i Evropskog saveta za mentorstvo i koučing (EMCC).

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na link:

http://www.link-elearning.com/stream/sr/uspeh.php

 

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Twiteru (@Razvoj_karijere), i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Zainteresovani predstavnici medija se mogu prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava na e-mail: pr@link.co.rs. Broj mesta je ograničen.

 PODACI O FIRMI

Naziv: LINK group
Adresa: Cara Dušana 34
Grad: Beograd 11080
e-mail: office@link.co.rs
Web: www.link.co.rs
Tel: 011 4011 240

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Predavanje "Kako do posla u 21. veku" i panel diskusija održani su za nastavnike beogradskih škola

Danas, 03. oktobra u ComTrade školi na Novom Beogradu okupili su se nastavnici, direktori i pedagozi... Više...

Prezentacija Executive MBA programa - Prof. Mark Esposito

Svetski priznat prof. Mark Esposito sa Harvard Business School u organizaciji poslovne škole COTRUGLI... Više...

U susret seminaru Brajana Trejsija, 21. aprila u Sava Centru - Da li se uspeh može naučiti?

- Bez sumnje da može! - decidiran je Brajan Trejsi, najrenomiraniji autoritet po pitanju poslovne... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed