Budućnost poslovanja je počela!

Beograd, 12. Juni 2013. PR Objave: Najava -

BuduÄnost poslovanja je poÄela!

SAP Forum Beograd predstavio poslovne inovacije

Kompanija SAP organizovala je u Beogradu najveću godišnju konferenciju, SAP Forum Beograd, pod nazivom "Iskusite budućnost poslovanja". Konferencija je u potpunosti bila posvećena inovacijama i najnovijim globalnim trendovima u svetu poslovnih rešenja, a koja su u skladu sa intenzivnim promenam akoje se dešavaju u svetu tehnoloških inovacija.

Nakon obraćanja čelnika kompanije SAP, Simona Kaluže, generalnog direktora SAP-a za Centralnui Istočnu Evropu, i Vojislava Genića, generalnog direktora SAP-a za Jugoistočnu Evropu, učesnici konferencije upoznali su se mogućnostima SAP aplikacija koje podržavaju strategije za razvoj poslovanja, kao i sa konkretnim iskustvima korisnika.

O primenama SAP poslovnih rešenja i usluga u domaćim i stranim kompanijama govorili su predstavnici kompanija Victoria Group, Nelt i Mozzart. Zoran Mitrović, generalni direktor Victoria Group, rekao je: "Odluka za uvođenje novog ERP rešenja posledica je potrebe da različite informacione sisteme koje smo imali u kompanijama članicama zamenimo jedinstvenim, pouzdanim, sistemom, koji bi bio podrška poslovanju kako na operativnom, tako i na strateškom nivou. Znali smo da će najveći izazov biti informaciono objedinjavanje deset kompanija koje se bave različitim delatnostima. Uvođenje SAP-a u Victoria oil, Victoria Group i Fertil je brzo počelo da donosi rezultate pa tako sada imamo mogućnost da pratimo sve aspekte poslovanja u realnom vremenu. O uspehu sa kojim smo uveli SAP u naše kompanije govorii srebrna medalja za implementaciju SAP rešenja na nivou Centralne i Istočne Evrope"0

Miloš Jelić, generalni direktor kompanije Nelt, povodom uvođenja SAP rešenja u kompaniju izjavio je: "SAP je obezbedio poslovni softver koji će kompaniji Nelt pružiti stabilnost u razvoju i omogućiti dalji rast, kao i sistematsko unapređenje i standardizaciju u procesu rada. U godinama koje dolaze SAP sistemom ćemo zaokružiti i konsolidovati poslovanje u svim kompanijama koje pripadaju Nelt grupi u regionu Zapadnog Balkana".

Kompanija NIS predstavila je budućnost poslovanja kroz primenu SAP rešenja i time pokazala zašto važi za jednu od vodećih kompanija u regionu.

O značaju partnerstva u savremenom kompleksnom poslovanju govorili su predstavnici kompanija Atos i S&T, koje ne samo što su podržale organizaciju konferencije u ulozi zlatnih partnera, već su i konkretno učestvovale u implementacijama rešenja u kompanijama koje su predstavljene na konferenciji. SAP rešenja u kompaniji Victoria Group implementirali su eksperti iz kompanije Atos, dok je kompanija Nelt predstavila iskustvo rada uz podršku SAP rešenja, za čiju je implementaciju bila zadužena firma S&T.

Mogućnosti koje donose SAP inovacije u primeni u najrazličitijim segmentima poslovanja demonstrirane su na štandovima sa atraktivnim sadržajima.
Pored toga što je mesto upoznavanja sa inovacijama, SAP Forum Beograd je i mesto međusobnog upoznavanja učesnika jer konferencija okuplja kako inovatore, tako i predstavnike kompanija koje su prepoznale vrednosti ovih inovacija i prednosti koje donose u redovnom poslovanju.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Ključne reči

sap, poslovne inovacije

POVEZANI SADRŽAJI

Održana druga konferencija Udruženja SAP korisnika u Srbiji (USKUS)

Druga godišnja skupština Udruženja SAP korisnika u Srbiji, održana je 29.11.2016. u hotelu Tulip... Više...

SAP imenovao novog regionalnog direktora

Vojislav Genić novi generalni direktor SAP-a za Jugoistočnu Evropu Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed