SAP imenovao novog regionalnog direktora

Beograd, 17. April 2013. PR Objave: Saopštenje -

SAP imenovao novog regionalnog direktora

Vojislav Genić novi generalni direktor SAP-a za Jugoistočnu Evropu

Vojislav Genić, direktor kompanije SAP za region Zapadnog Balkana, postavljen je za novog generalnog direktora regiona Jugoistočne Evrope. Nova funkcija podrazumeva odgovornost za poslovanje kompanije na tržištima Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Rumunije i Albanije.

Zahvaljujući značajnom iskustvu, stručnosti i rezultatima ostvarenim u dosadašnjem radu, Genić će istovremeno obavljati kako novu, tako i svoju dosadašnju funkciju. Na novoj poziciji, Vojislav Genić zamenio je Simona Kalužu, koji je postavljen za generalnog direktora kompanije SAP za Centralnu i Istočnu Evropu.

"Za mene je velika čast što sam preuzeo ovako odgovornu funkciju. Kao što je poznato SAP je u protekloj godini, kako globalno tako i u našem regionu, postigao izuzetne rezultate i sa pravom očekuje da se uspesi nastave i u narednim godinama. Zbog toga je za mene ova uloga i poslovni i profesionalni izazov, tim pre što je to prvi put u SAP-u da neko iz Srbije dobije ovako odgovornu funkciju u regiji. To je i svojevrsno priznanje za napore našeg tima iz Beograda kao i za rezultate koje smo ostvarili u proteklih nekoliko godina", rekao je Vojislav Genić, novopostavljeni direktor SAP za Jugoistočnu Evropu.

Simon Kaluža, novi generalni direktor SAP-a za Centralnu i Istočnu Evropu, kome će Vojislav Genić direktno odgovarati za svoj rad, povodom postavljenja Genića na novu funkciju je izjavio:
"Vojislav Genić se pridružio SAP-u pre godinu dana, za kratko vreme postigao izvanredne rezultate i pokazao da može da vodi tim ka uspehu. Imam puno poverenje da će dokazati to isto i na poziciji generalnog direktora za Jugoistočnu Evropu. Među njegovim brojnim izuzetnim kvalitetima ističe se iskustvo u prodaji koje mu omogućava da u kontinuitetu održava trend rasta. Vojislav Genić je lider sa vizijom i potpuno sam ubeđen da će biti uspešan u svojoj novoj ulozi".

Vojislav Genić poseduje dugogodišnje internacionalno iskustvo u rukovođenju IT kompanijama u raznim segmentima IT business-a. Nakon uspešnog rada u tim kompanijama, SAP-u se priključio doprinoseći unapređenju poslovanja i promovišući najnovije IT trendove, ujedno nastavljajući svoj lični i profesionalni razvoj.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Nikos Zois - novi direktor kompanije HEINEKEN Srbija

Nikos Zois imenovan je za novog direktora kompanije HEINEKEN Srbija i tu funkciju preuzeo je 1. aprila.... Više...

Nikos Zois - novi direktor kompanije HEINEKEN Srbija

Nikos Zois imenovan je za novog direktora kompanije HEINEKEN Srbija i tu funkciju preuzeo je 1. aprila.... Više...

Viktor Gillhofer novi direktor HEINEKEN Srbija

Viktor Gillhofer imenovan je za izvršnog direktora kompanije HEINEKEN Srbija i na tu funkciju stupiće... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed