Rezultati VB Leasinga na novosadskom Sajmu poljoprivrede: Preko dva miliona evra za poljoprivredu

Beograd, 28. Maj 2013. PR Objave: Najava -

Rezultati VB Leasinga na novosadskom Sajmu poljoprivrede: Preko dva miliona evra za poljoprivredu

Ponuda kompanije VB Leasinga na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu zadovoljila je potrebe većine posetilaca zainteresovanih za nabavku novih ili polovnih poljoprivrednih mašina sa lagera ove kompanije.

Ponuda kompanije VB Leasinga na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu zadovoljila je potrebe većine posetilaca zainteresovanih za nabavku novih ili polovnih poljoprivrednih mašina sa lagera ove kompanije. Tokom prvih dana Sajma, kompanija VB Leasing je sa klijentima sklopila devet ugovora o finansijskom lizingu: za kupovinu četiri traktora (od čega dva snage 350ks, a dva 120ks), tri kombajna i dve priključne mašine, ukupne vrednosti od 1,3 miliona evra. Do kraja sajamske manifestacije, VB Leasing je sklopio ugovore sa klijentima u vrednosti preko 2 miliona evra za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije.

"Ono što VB Leasing dodatno izdvaja od konkurencije je proces jednostavnog i brzog odobrenja zahteva u roku od 48 časa, korišćenje mašina i opreme bez žiranata i hipoteke, uz mogućnost finansiranja PDV-a od strane naše kompanije.  Ponuda VB Leasinga isključuje iznenadne troškove, ne zaračunavamo interkalarnu kamatu, i sva plaćanja su u dinarima prema kursu NBS, a ne po kursevima komercijalnih banaka, što je značajna razlika u ukupnom iznosu plaćenih rata. Na taj način ostali smo lojalani svojim partnerima," izjavio je Bojan Erak, rukovodilac direktne prodaje kompanije VB Leasing, i dodao "Vojvođani su i ove godine prepoznali kvalitet ponude VB Leasinga i potvrdili našu poziciju kao regionalnog lizing lidera u Vojvodini!"

U ovoj kompaniji podsećaju na kvalitetan izbor polovnih, a povoljnih poljoprivrednih mešina i opreme sa lagera. Svi objekti su proverenog porekla, a zainteresovani mogu da ih pogledaju, i o njima se više se informišu, putem veb sajta www.vblstore.rs. Reč je o mehanizaciji koju je moguće kupiti za gotovinu, kreditom neke od banaka ili opet koristiti putem finansijskog lizinga, nakon čijeg regularnog isteka prelaze u vlasništvo korisnika lizinga, tj. kupca.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sajamski rezultati VB Leasinga: Finansirano 83 automobila

Ovogodišnji sajam automobila BG CAR SHOW 2014 VB Leasing je završio sa 83 nova zaključena ugovora... Više...

VB Leasing potvrdio lidersku poziciju

Iako u lizing industriji ne cvetaju ruže već duže vremena, ekonomska kriza je još jednom pokazala... Više...

Nek se svako dete raduje Božiću

Zajednička akcija VB Leasinga i Kola srpskih sestara Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed