Sajamski rezultati VB Leasinga: Finansirano 83 automobila

Beograd, 31. Mart 2014. PR Objave: Saopštenje -

Sajamski rezultati VB Leasinga: Finansirano 83 automobila

Ovogodišnji sajam automobila BG CAR SHOW 2014 VB Leasing je završio sa 83 nova zaključena ugovora ukupne vrednosti veće od 2 miliona evra. Prosečna vrednost automobila uzetih preko finansijskog lizinga u ovoj lizing kući iznosi 24.169 evra, a klijenti su se najčešće odlučivali za: KIA (33 vozila), BMW (18 vozila) i Škoda( 8 automobila).

Ovogodišnji sajam automobila BG CAR SHOW 2014 VB Leasing je završio sa 83 nova zaključena ugovora ukupne vrednosti veće od 2 miliona evra.

Prosečna vrednost automobila uzetih preko finansijskog lizinga u ovoj lizing kući iznosi 24.169 evra, a klijenti su se najčešće odlučivali za: KIA (33 vozila), BMW (18 vozila) i Škoda (8 automobila).

VB Leasing, kompanija koja ove godine obeležava desetogodišnjicu uspešnog poslovanja u Srbiji još napominje da su ovogodišnji sajamski rezultati bolji od prošlogodišnjih, te da pokazuju znake oživljavanja tržišta. Za prvih 10 godina koliko postoji u Srbiji, VB Leasing je sklopio više od 13.000 ugovora sa preko 9.200 klijenata, a prošlu godinu je završio kao najbolje plasirana lizing kuća u domenu finansijskog lizinga.


O VB Leasingu:
Kompanija VB Leasing jedna je od vodećih lizing kuća u Srbiji i deo je međunarodnog holdinga koji posluje u devet evropskih zemalja. U Srbiji, VB Leasing posluje od 2004. godine i lider je u finansijskom lizingu putničkih i dostavnih vozila. Pored toga, VB Leasing isključivo putem finansijskog lizinga finansira najrazličitije mašine i opremu: kamione, autobuse, prikolice, hladnjače, ali i poljoprivrednu mehanizaciju, štamparske mašine, industrijsku opremu, medicinske i dijagnostičke aparate. Filijale ove kompanije nalaze se u Beogradu, Novom Sadu i Čačku, odakle se regionalno pokriva tržište cele Srbije.PODACI O FIRMI

Naziv: VB Leasing
Adresa: Đorđa Stanojevića 12
Grad: Beograd 11070
e-mail: office@vbleasing.rs
Web: www.vbleasing.rs
Tel: 011/201-65-00
Kontakt osoba:
Ime: Petar Đorđević
Funkcija: Marketing menadžer
Tel:
e-mail: petar.djordjevic@vbleasing.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kompanija "Czechoslovak group" kupila IMK "14. oktobar"

Kruševački IMK „14. oktobar", nekadašnji privredni gigant koji je u stečaju od januara 2016.... Više...

Goodyear za bezbednu vožnju

Sa željom da doprinese što kvalitetnijoj obuci vozača, kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o.... Više...

VB Leasing potvrdio lidersku poziciju

Iako u lizing industriji ne cvetaju ruže već duže vremena, ekonomska kriza je još jednom pokazala... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed