Organizacija osmomartovskog putovanja za samo 2 sata

Beograd, 25. Februar 2013. PR Objave: Objava -

Organizacija osmomartovskog putovanja za samo 2 sata

Za sve kojima organizacija nije jača strana, kompanija Fudeks donosi plan kako da se za samo dva sata završe sve pripreme za savršen osmomartovski vikend u nekoj od evropskih metropola.

Za sve kojima organizacija nije jača strana, kompanija Fudeks doo donosi plan kako da se za samo dva sata završe sve pripreme za savršen osmomartovski vikend u nekoj od evropskih metropola.

Za rezervaciju hotela potrebno je provesti nekoliko minuta na nekom od specijalizovanih turističkih sajtova, a do većine metropola postoje redovne autobuske linije i to bar tri puta sedmično, što se takođe može platiti putem interneta.

Nakon toga potrebno je da se spakujete i smestite u klimatizovan autobus visoke turističke klase, opremljen audio i video tehnikom i wi fi konekcijom i zaputite se u Pariz, Beč ili Firencu.

Ukoliko se odlučite za putovanje u Pariz, grad svetlosti, ne propustite šetnju Ulicom Šanzelize, dugačkom više od dva kilometra, četvrt Monmartr, poznato stecište umetnika i boema, prolazak kroz Trijumfalnu kapiju i posetu muzeju Luvr. Kao specijalni osmomartovski dodatak – možete otići u najveći teatar na svetu, operu Garnije u kojoj nastupa baletska trupa Pariske opera ili čuveni Mulen Ruž, na pravu kabaretsku zabavu.

Prestonica Austrije je dom muzike. Posetite bečku filharmoniju i upoznajte se sa nasleđem Mocarta, Betovena, Šuberta  i Štrausa… Dok slušate valcer, možete uživati u krstarenju Dunavom ili ukusu poznatih bečkih torti i kolača. Degustacija Mocart kugli na nekom od bečkih trgova ima posebnu draž. Večera na Dunavskom tornju čiji vrh se kreće a onda vožnja kočijama oko Šenburna. Pored brojnih palata i parkova koje morate videti, organizujte odlazak na izlet u Bečku šumu. Uz vino domaćih taverni i ukusne austrijske specijalitete, priredite svojoj partnerki nezaboravan piknik.

Bilo da za Firencu nazivate "biser Italije"  ili "srce sveta", nazobilazna  je destinacija za sve ljubitelje umetnosti. U Firenci su rođeni Petrarka, Bokačo, Dante Aligijeri, Mikelanđelo, Rafelo, Leonardo da Vinči, i svako ko jednom hoda popločanim ulicama ovog grada biva obuzet energijom stvaralaštva. Raskošne palate porodice Mediči sačuvane su dan-danas, i nikako ih ne bi trebalo zaobići. Cela Firenca je grad muzej, a pored galerija Ufići i muzeja Akademija, u kojima se čuvaju neprocenjiva umetnička dela, svaka katedrala je riznica ostvarenja srednjovekovne umetnosti.

Originalni tekst objavljena na Telegraf.rs.PODACI O FIRMI

Naziv: Fudeks doo
Adresa: Balkanska 47
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@fudeks.rs
Web: www.fudeks.rs
Tel: 011/7620-255

Više...

Ključne reči

beč, pariz, putovanje, dan zena, firenca, fudeks

POVEZANI SADRŽAJI

Balkan Fun novogodišnje putovanje u evropske metropole

Balkan Fun turistička agencija i sedmu godinu za redom nudi sjajne evropske destinacije za novogodišnje... Više...

Balkan Fun novogodišnje putovanje u evropske metropole

Balkan Fun turistička agencija i sedmu godinu za redom nudi sjajne evropske destinacije za novogodišnje... Više...

Vinarija "Aleksić" - najbolja vinarija u Srbiji!

Vinarija "Aleksić" iz Vranja, prva i jedina ženska vinarija na Balkanu, dobitnik je Trofeja za... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed