Balkan Fun novogodišnje putovanje u evropske metropole

Beograd, 09. Septembar 2016. PR Objave: Saopštenje -

Balkan Fun novogodišnje putovanje u evropske metropole

Balkan Fun turistička agencija i sedmu godinu za redom nudi sjajne evropske destinacije za novogodišnje putovanje svojim putnicima. I ovaj put tu su magični Beč, Prag, Atina i Krakov za doček Nove godine u Evropi! Zabavna putovanja traju tokom cele godine, međutim kulminiraju krajem decembra, kada putnike očekuje nezaboravno Balkan Fun novogodišnje putovanje. Otkrijte čari novogodišnjih praznika u prestonicama Austrije, Češke i Grčke, kao i u poljskom biseru Krakovu.

Balkan Fun turistička agencija je poznata po tome da organizuje najbolja novogodišnja putovanja, koja su posebno primamljiva mladim ljudima željnim zabave i druženja, ali i obilaska atraktivnih evropskih destinacija. Dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti svedoči o sjajnom provodu koje vas očekuje ukoliko se odlučite da krenete sa nama i doživite nezaboravan doček Nove godine!


Balkan Fun evropske metropole za doček Nove godine:

 

Aranžman Beč-Bratislava

Beč je grad izuzetne arhitekture sa velikom ponudom istorijskih znamenitosti i spomenika. Na putu ka ovoj metropoli planiran je obilazak još jedne evropske metropole, Bratislave, koja se nalazi na svega 60 kilometara od Beča. Neke od znamenitosti koje ćemo obići u Bratislavi su sledeće: Jevrejska četvrt, Katedrala sv. Martina, Biskupska palata, Narodno pozorište...
Ono što ne bi trebalo zaobići nakon dolaska u Beč za Novu godinu jesu svakako palata Belvedere, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, kao i katedrala sv. Stefana, čija zvona zvone samo u novogodišnjoj noći. Putnicima su još u ponudi i fakultativni obilazak predivnog dvorca Šenbrun, kao i nadaleko poznatog tržnog centra Parndorf u Beču.

Ukoliko ste odlučili da najluđu noć provedete baš u Beču, očekuje vas nezaboravan provod na mnogobrojnim ulicama i gradskim trgovima širom ove metropole. Fotografi Balkan Fun-a će se potruditi da sve vaše dragocene trenutke zabeleže i sačuvaju vam nezaboravne uspomene iz Beča!

 

Aranžman - Prag

Prag je glavni grad Češke, ali i jedna od najpopularnijih destinacija za Novu godinu u istočnoj Evropi godinama unazad. Ovaj grad očarava svojom lepotom posebno za novogodišnje praznike, a naši vodiči će se potruditi da vas što bolje upoznaju sa bogatom istorijom Praga.

Videćete Karlov most, Trg Malteških vitezova, Stari trgovački park, Kraljevsku palatu, kao i mnoge druge znamenitosti. Balkan Fan vam nudi i fakultativni obilazak zamka na Hradčanima i gornjeg grada, odlazak u Karlove vari i krstarenje Vltavom za sve ljubitelje reke. Za zainteresovane, postoji i mogućnost celodnevnog izleta u Drezden, još jedan veličanstven grad bogate istorije.

Novu godinu možete dočekati na gradskim trgovima, ali vam nudimo i mogućnost fakultativnog dočeka u nekoj od naših diskoteka. Prag je grad ljubavi, ali i zabave, te su dobre žurke neizostavne.

Kažu da je Prag idealno mesto za zaljubljene i one koji žele da se zaljube. Ukoliko ste u jednoj od ove dve grupe, mislimo da već znate gde slavite doček Nove godine!


Aranžman - Atina


Atina se često naziva kolevkom zapadne civilizacije, kao i prestonicom demokratije. Bogatu istoriju ovog grada možete upoznati i putem laganog panoramskog razgledanja autobusom, tokom kojeg ćete videti Trg Omoniju, Olimpijski stadion, Zevsov hram, Hadrijanova vrata, Nacionalnu biblioteku... Svoje novogodišnje putovanje možete upotpuniti odlaskom na fakultativne izlete kako biste posetili Akropolj, Tavernu na Plaki, Argolidu ili Sunion, najjužniju tačku Atike.
Sjajna zabava je zagarantovana, a da li ćete se provoditi u nekom od popularnih gradskih klubova ili će to biti gradski trg Sintagma - to je samo vaš izbor.

 

Aranžman - Krakov


Krakov je grad posebne atmosfere i izuzetno toplih i gostoljubivih ljudi, grad za istraživanje, provod i šetnju u prošlost. Savršen za evropski doček Nove! Isprepletanost prošlosti sa sadašnjicom čini doživljaj Krakova posve jedinstvenim i nikada istim. Pridružite nam se na novogodišnjem putovanju i otkrijte svoj magični Krakov.
U pranji našeg vodiča ćete upoznati brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, stari gradski Rinek sa zvonikom, Barbakan, Cvetna vrata, ali i mnoge druge znamenitosti. Ono što je svakako zanimljivo jeste obilazak Aušvica, kao i Rudnika soli i Jevrejske četvrti. Kao i na ostalim destinacijama, samo je vaš izbor da li ćete doček provesti na nekom od gradskih trgova ili u najpopularnijim diskotekama.

Za koju god destinaciju da se odlučite, sigurno je da nećete zažaliti. Kako se u našem narodu veruje, kako ti počne Nova godina, takva će cela i biti. Zato ne propustite da vaša počne na najbolji mogući način uz Balkan Fun!PODACI O FIRMI

Naziv: Balkan Fun Turistička Agencija
Adresa: Balkanska 27
Grad: Beograd 11000
e-mail: kontakt@fungroup.rs
Web: www.fungroup.rs
Tel: 011/2686-064

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

GOLIN istraživanje otkriva: u bitki za relevantnost, priča o brendu nadmašuje istinu

Agencija Golin (deo IPG) objavila je svoj prvi Izveštaj o globalnoj relevantnosti, koji otkriva... Više...

Novogodišnja magija i na Tašmajdanu i Sava Promenadi

"Belgrade Winter Magic" zabavni i humanitarni projekat naše prestonice, biće održan u sklopu tradicionalne... Više...

Novi izvršni direktor agencije Ruskin & Hunt

Agencija za integrisane komunikacije Ruskin & Hunt dobila je novog izvršnog direktora - Đorđa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed