Završena je velika MaksBet nagradna igra

Novi Sad, 28. Januar 2013. PR Objave: Najava -

Završena je velika MaksBet nagradna igra

Završena je velika MaksBet nagradna igra u Novom Sadu i izvučena su imena dobitnika nagrada iz 19 novosadskih Maks Bet sportskih kladionica, kao i glavna nagrada u iznosu od pola miliona dinara!

Završena je velika MaksBet nagradna igra u Novom Sadu i izvučena su imena dobitnika nagrada iz 19 novosadskih Maks Bet sportskih kladionica, kao i glavna nagrada u iznosu od pola miliona dinara! Izvlačenje je organizovano u subotu, 26. januara u najvećoj MaxBet kladionici u Novom Sadu, preko puta Merkatora, a voditelj je bio Goran Podlipec Lipec, kome su društvo pravile nasmejane hostese.

Dobitnik glavne nagrade je Miomir Apić iz Žablja, koga je sreća poslužila, jer je pre njega izvučeno ime Lajoša Nikolića, koji nije bio prisutan da preuzme nagradu, a nije ni ovlastio nekoga da preuzme nagradu, što je bilo objavljeno kao opcija na MaxBet sajtu. Lajošu želimo više sreće za neki drugi put, a Miomiru sve čestitke. Imena dobitnika ostalih nagrada biće objavljena na MaxBet sajtu.

Takmičarskoj atmosferi doprineli su prisutni igrači koji su sa nestrpljenjem čekali izvlačenje nagrada, dok je Podlipec svojim šalama opustio napete igrače pred veliko izvlačenje. Veliko iznenađenje večeri je bilo to što neki od dobitnika nagrada nisu bili prisutni niti su ovlastili nekoga da preuzme nagradu. Možda neki nisu verovali da ih sreća prati, pa su izgubili priliku da osvoje 50 hiljada dinara.

No, na kraju su ipak nagrade dobili igrači čije ime je izvučeno iz bubnja, a koji su bili prisutni. Strpljenje je definitivno bila lekcija večeri! Takođe, svi prisutni dobili su poklone i vredne poklon pakete od nasmejanih i šarmantnih MaxBet hostesa, te niko nije otišao kući praznih ruku. Čestitamo dobitnicima nagrada!PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novo premium gorivo na EKO benzinskim stanicama

Kompanija EKO Serbia najavila početak prodaje premium goriva EKO Racing 100 RON i veliku nagradnu... Više...

Doživi Atinu i drevnu Olimpiju - Kompanija EKO SERBIA organizuje veliku nagradnu igru

Poslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica EKO Serbia, kao partneri Olimpijskog komiteta... Više...

Salon venčanica "DAR" nagrađuje vašu kreativnost!

Ispričajte nam vašu bajku! #VašaBajka Salon venčanica "DAR", koji već dugi niz godina priprema... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed