Godišnji odmor uz Olimpijske igre

Novi Sad, 30. Juli 2012. PR Objave: Najava -

Godišnji odmor uz Olimpijske igre

Srpski sportisti počeli su da prikupljaju medalje na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Londonu, te su sportske kladionice, uprkos godišnjim odmorima, veoma posećene.

Srpski sportisti počeli su da prikupljaju medalje na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Londonu, te su sportske kladionice, uprkos godišnjim odmorima, veoma posećene. Saša Marčeta, osnivač kompanije MaxBet, rekao je da igrači rado dolaze u kladionice kako bi ispratili dešavanja u Londonu i da je to idealno rešenje za odmor i opuštanje ukoliko niste otputovali na godišnji odmor.

Olimpijske igre su nam već donele pregršt informacija kojima se nismo nadali. Na samom početku sportisti su se žalili zbog loših uslova i neorganizacije, a na organizatorima je da tu sliku poprave do završetka OI. Uz sav trud da do kraja Igara sve bude u najboljem redu, stigla je vest da je izgubljen komplet ključeva stadiona Vembli! Prema navodima policije detektivi nisu uspeli da pronađu ključeve ali ni dokaze o krivičnim delima, što ukazuje na to da su ključevi verovatno izgubljeni. Organizatori Igara istakli su da su zamenjene odgovarajuće brave i da bezbednost nije ugrožena.

Španski navijači potpuno su razočarani igrom svoje reprezentacije, aktuelnog prvaka Evrope i sveta. Crvena "furija" doživela je poraze u prva dva kola olimpijskog turnira u fudbalu i tako izgubila šanse za prolazak u narednu fazu takmičenja. Ali zato su srpski mediji prepuni naslova o mladim srpskim sportistima i njihovim uspesima, a jedan od njih je plivač Velimir Stjepanović. Mladi "delfin" postavio je nacionalni rekord u kvalifikacionoj trci na 200 metara delfin (ili leptir) stilom! Ovaj tinejdžer, koji će 7. avgusta napuniti 19 godina, pobedio je u svojoj grupi s vremenom 1:54,99 i tako poboljšao sopstveni nacionalni rekord. Stari je iznosio 1:56,18 i Stjepanović ga je postavio 4. marta ove godine kada je i izborio olimpijsku normu. U ovoj masovnoj disciplini, gde svetski rekord drži Majkl Felps (1:51,51) plivalo se u pet kvalifikacionih grupa, a Stjepanović je pobedio u svojoj i imao treće najbolje vreme ukupno iza Dinka Jukića iz Austrije (1:54.79) i Tajlera Klerija iz SAD (1:54,96). Stjepanović je nadmašio čak i čuvenog Felpsa, koji je četiri dužine bazena isplivao začuđujuće loše (1:55,53).

Veslači Miloš Vasić, Radoje Đerić, Milan Vuković i Goran Jagar u vrlo jakoj i izjednačenoj trci nisu uspeli da se plasiraju u polufinale, ali će novu priliku imati u repesažu, koji je na programu u utorak od 10.40 sati.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BeotelNet i RTS oborili rekorde u emitovanju videa preko interneta za vreme Olimpijade

Za vreme 31. letnjih Olimpijskih igara BeotelNet i RTS su oborili rekorde u prenosu digitalnog sadržaja... Više...

Olimpijac koji prvi put ide na Olimpijske igre

Zaječarsko pivo nagrađuje Olimpijca prirodnih nauka putovanjem u Rio na Olimpijske igre - Ivan... Više...

Zaječarsko uz olimpijce Srbije i na putu za Tokio

Olimpijski komitet Srbije i Zaječarsko nastavljaju saradnju i u narednom Olimpijskom ciklusu; Zaječarsko... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed