Neraskidiva veza sporta i sportskog klađenja

Novi Sad, 08. Juli 2012. PR Objave: Saopštenje -

Neraskidiva veza sporta i sportskog klaÄenja

"Igra je starija od kulture, koliko god pojam kulture bio nedovoljno omeđen , on u svakom slučaju pretpostavlja ljudsko društvo." (Johan Huizinga). Igra u bilo kom obliku ne može se odvojiti od ljudske prirode, tokom istorije je bila prisutna u mnogim oblicima i tako je ostalo do današnjeg dana, napominje Saša Marčeta, osnivač kompanije MaxBet.

"Igra je starija od kulture, koliko god pojam kulture bio nedovoljno omeđen, on u svakom slučaju pretpostavlja ljudsko društvo." (Johan Huizinga). Igra u bilo kom obliku ne može se odvojiti od ljudske prirode, tokom istorije je bila prisutna u mnogim oblicima i tako je ostalo do današnjeg dana, napominje Saša Marčeta, osnivač kompanije MaxBet.

Naravno, http://www.telegraf.rs/vesti/174387-maks-bet-promovise-odgovorno-kladenje">sportsko klađenje je igra koja treba da zabavi, ali je ujedno i deo ozbiljne statistike iz koje možemo da izvučemo mnogobrojne podatke. Klađenje je jedan od oblika igara na sreću, poznat još od doba Grka i Rimljana koji je onda, kao i danas, služio kao dobar način zabave sa mogućnošću dobitka. Svesni smo činjenice da je ceo svet u velikoj krizi i ljudi su pod veliki stresom, stoga je svakom pojedincu potreban izlaz iz svakodnevnih problema, a sportske kladionice pružaju jedinstven oblik zabave, jer igrač može uplatiti tiket od 20 dinara i za taj novac može odgledati mnoga sportska takmičenja.

Dakle, u sportskim kladionicama igrači imaju mogućnost da za malu količinu novca sede satima i posvete se praćenju svog omiljenog sporta. Nije slučajno kada kažemo da su naše kladionice kreirane po meri igrača! Cilj je da se svaki igrač oseća opušteno, stvarajući sebi užitak uz sportska takmičenja i detaljne statistike o svakom timu i svakoj utakmici.

Više aspekata vezano je za praćenje sporta, a veliki deo sportskih dešavanja zauzima sportsko klađenje. Praćenje sportskih rezultata nije deo kocke, već sportskog klađenja, koje između ostalih elemenata, sadrži i onaj najbitniji, a to je detaljna analiza timova koji učestvuju u takmičenjima. Pažljivim praćenjem sportskih rezultata, možemo detaljno da utvrdimo mogućnosti ne samo tima, već i svakog pojedinačnog igrača. Poželjno je da svaka kladionica omogući praćenje velikog broja sportskih kanala, kako bi svako mogao pronaći sport koji ga najviše privlači. Za vreme velikih takmičenja, kao što je proteklo Evropsko prvenstvo ili predstojeće Olimpijske igre, omogućuju se direktni prenosi na velikim ekranima, te veliki broj igrača može u pravoj navijačkoj atmosferi pratiti svoje favorite. Akcenat se stavlja na uživanje i hedonizam, jer svako zaslužuje nekoliko sati odmora, nekoliko sati bez svakodnevnih problema i glavobolje.

Postoji i druga strana sportske medalje, a to su sportisti! Ako uzmemo, na primer, fudbalsku utakmicu na velikom stadionu, znamo da ona ne bi izgledala isto da nema navijača koji pružaju podstrek svom timu. Podrška koja se pruža sportistima za vreme takmičenja, predstavlja "vetar u leđa", jer pravi sportisti ne igraju za novac, već za svoj tim u koji spadaju i oni koji uživo prate dešavanja, ali i oni koji sede ispred malih ekrana i navijaju!

Ljubav prema sportu direktno je povezana sa sportskim klađenjem, i ta veza je neraskidiva. Jer kao što je i ranije naglašeno, zabava je uvek privlačila ljude, a adrenalin koji struji venama kada omiljeni tim  pobedi, neprocenjiv je!PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zaјečarsko doniralo više od 4 miliona dinara za razvoј srpskog sporta

Zaјečarsko pivo doniralo јe 4.266.000 dinara, koјi su u saradnji sa Olimpiјskim komitetom i... Više...

"Od Zaječara do Rija cela zemlja navija!" Zaječarsko podržava razvoj srpskog sporta

Zaječarska pivara u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije pustila je u prodaju ograničenu seriju... Više...

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed