Reciklaža kao element društvene odgovornosti

Novi Sad, 20. Juni 2012. PR Objave: Najava -

Reciklaža kao element društvene odgovornosti

Osnivač kompanije MaxBet, Saša Marčeta, sa ciljem da ukaže na značaj društvene odgovrnosti koja se mora poštovati kako bi imala uticaja na naše društvo, pozabavio se ovom temom i na svom blogu.

Osnivač kompanije MaxBet, Saša Marčeta, sa ciljem da ukaže na značaj društvene odgovrnosti koja se mora poštovati kako bi imala uticaja na naše društvo pozabavio se ovom temom na svom blogu. U novom blog postu istakao je: "Etika nam govori kako da živimo jedni sa drugima, kojim načelima da se vodimo, koja su nam prava i obaveze, a sve elemente treba implementirati i u kompanije."

Takođe, nijedna kompanija ne postoji samo za sebe. Tu je za obezbeđivanje posla radnicima, kao i za pružanje proizvoda i usluga kupcima. Među brojnim činiocima u kojima se ogleda društvena odgovornost, mora se ostaviti prostora i za sponzorisanja, očuvanje životne sredine, reciklažu i brojne druge aktivnosti.

Kompanija MaxBet i ranije je naglašavala značaj i efekte recikliranja, a edukacija je izuzetno značajan činilac, jer je prvo bitno saznati zašto mi recikliramo, koje mogu biti posledice i šta mi možemo učiniti da negativne posledice sprečimo. Ako svaki pojedinac da svoj doprinos, onda je veliki uspeh postignut.

"Velike kompanije, kao što je MaxBet, na mesečnom nivou izdvajaju veliku količinu otpada. Pošto se mnoge otpadne materije mogu ponovo koristiti, recikliranje i pravilno odvajanje materijala mora biti navika svakog pojedinca u kompaniji", istakao je Marčeta.

Cilj nam je zdrava i čista životna sredina, a bez uvođenja reciklaže u svakodnevni život nemoguće je zamisliti prijatnu budućnost naše okoline.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

"Cif čisti Srbiju" prvi put u Beogradu - Podzemni prolaz kod Palate Albanija ponovo bez grafita

Čišćenje podzemnog prolaza kod Palate Albanija počelo je u nedelju, 23. aprila, u okviru društveno... Više...

Nastavak kampanje "Cif čisti Srbiju" - Cif čisti Srbiju već četvrtu godinu zaredom

Društveno odgovorna kampanja "Cif čisti Srbiju" kompanije Unilever tradicionalno će biti organizovana... Više...

Dan odgovorne konzumacije

Kompanija HEINEKEN obeležila je Dan odgovorne konzumacije širom sveta, treći put zaredom. Cilj... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed