Ne gubi korak - PRIKLJUČI SE!

Beograd, 19. Juni 2012. PR Objave: Najava -

Ne gubi korak - PRIKLJUÄI SE!

Sa željom da doprinese razvoju energetike, kao najperspektivnije privredne grane zemlje, i omogući sektorskim privrednicima da razviju svoje poslovanje, Beogradski sajam i ove godine organizuje najprestižniju energetsku manifestaciju u regionu. Od 10. do 12. oktobra, pod pokroviteljstvom nadležnih ministarstava, održaće se 8. Međunarodni sajam energetike čija će osnovna tema ove godine biti razvoj energetskog potencijala Srbije.

Sa željom da doprinese razvoju energetike, kao najperspektivnije privredne grane zemlje, i omogući sektorskim privrednicima da razviju svoje poslovanje, Beogradski sajam i ove godine organizuje najprestižniju energetsku manifestaciju u regionu. Od 10. do 12. oktobra, pod pokroviteljstvom nadležnih ministarstava, održaće se 8. Međunarodni sajam energetike čija će osnovna tema ove godine biti razvoj energetskog potencijala Srbije, planovi za ulaganje stranih investicija i zaštita životne sredine kao prioritet poslovne politike energetskog sektora.

U isto vreme, a u skladu sa razvojem kvalitetnih poslovnih odnosa, biće organizovan i 9. Međunarodni sajam zaštite životne sredine ECOFAIR, koji okuplja sve učesnike u sistemu zaštite životne sredine, sa posebnim akcentom na "zelenoj ekonomiji" (industrija reciklaže, obnovljivih izvora energije i upravljanje otpadom). Ovogodišnja manifestacija biće obogaćena učešćem banaka koje će ponuditi preferencijalne kredite namenjene povećanju energetske efikasnosti, obnovljivim izvorima energije i oblasti zaštite životne sredine u lokalnoj samoupravi. Novinu predstavlja i učešće društveno odgovornih kompanija koje prepoznaju značaj zaštite životne sredine i u ovu oblast ulažu značajna sredstva.

Obe manifestacije organizuju se pod jedinstvenim geslom - PRIKLJUČI SE! Odabranim, energičnim sloganom, organizator manifestacija želi da probudi privredne subjekte i pozove ih na akciju, smatrajući da je tekuća godina povoljan trenutak za ulaganja i razvoj u obe oblasti. Tokom ove, ali narednih godina, predviđena su velika ulaganja u energetski sektor i oblast zaštite životne sredine, što prestavlja važan motiv za poslovnu saradnju kompanija iz pomenutih oblasti.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sajam ekologije Ecofair 2012

U skladu sa najnovijim svetskim tokovima u oblasti ekologije i održivog razvoja, Beogradski sajam... Više...

Tadić: Nezaposlenost se ne mora rešavati isključivo dovođenjem velikih investitora

Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je, tokom posete kompanijama "Tigar AD" i "Tigar Tajers —... Više...

Predsednik Tadić u poseti jugoistoku Srbije: Ekonomija važnija od politike

Predsednik Srbije Boris Tadić započeo je posetu jugoistoku Srbije obilaskom sportske hale u izgradnji... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed