Kompanija MaxBet pomaže novosadske veslače akademce

Novi Sad, 30. April 2012. PR Objave: Saopštenje -

Kompanija MaxBet pomaže novosadske veslaÄe akademce

Povodom 11. Međunarodne veslačke regate osmeraca kao osnivač kompanije MaxBet odlučio je da ta kompanija sponzoriše novosadske veslače koji su da sada pokazali zavidan uspeh. Regata se održava svake godine 5. i 6. maja, a ove godine takmičenje je u Splitu.

Povodom 11. Međunarodne veslačke regate osmeraca, Saša Marčeta kao osnivač  kompanije MaxBet odlučio je da ta kompanija sponzoriše novosadske veslače koji su da sada pokazali zavidan uspeh. Regata se održava svake godine 5. i 6. maja, a ove godine takmičenje je u Splitu.

Novosadski veslači akademci pokazali su da poseduju talenat i snagu za pobedu, a ova regata predstavlja vrhunac studentskog veslanja u ovom delu Evrope. Veslanje je izuzetan akademski sport, a ovakvi događaju su i prilika za sticanje novih prijateljstava sa studentima drugih univerziteta. Učestvuju veslači sa Oksforda, Kembridža, potom sa univerziteta u Mariboru, Splitu, Zagrebu, Beču, Budimpešti.

Kompanija MaxBet je i do sada učestvovala nebrojeno puta u sponzorisanju mladih talenata, a novosadski veslači pokazali su se spremnim za velike pobede. Kao članovi veslačkog kluba "Danubius 1885" osvojili su mnoge nagrade, kao što su: prvo mesto na regati studentskih osmeraca u Novom Sadu, ispred posada Univerziteta u Zagrebu i Beogradu. Time je novosadski tim pokazao da bez problema može da parira svim osmercima u regionu. Međutim, mladi sportisti poručuju: "Najveći rezultat regate u Novom Sadu, nije osvojeno prvo mesto, već sklopljena prijateljstva sa veslačima iz regiona, ali i promocija Univerziteta, Novog Sada i Republike Srbije."

Neposredno pre regate u Novom Sadu, tradicionalno najveći ispit za veslače iz Novog Sada jeste regata "Sveti Duje" u Splitu. Samo u muškoj konkurenciji na startu, pojavilo se 12 posada, koje čine uglavnom Univerziteti iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Srbije, ali i akademski i veslački giganti poput Univerziteta iz Kembridža, Oksforda i Beča. Revanš za minimalnu pobedu 2007. godine, osmerac Novog Sada priredio je posadi Kembridža već u kvalifikacionoj trci zauzevši prvo mesto ispred jednog od najvećih favorita za zlatnu medalju. Usledile su trke u Mariboru i Osijeku gde su takođe osvojene medalje.
Svesni potencijala koji imaju, ali i skorog završetka fakulteta studenti iz Novog Sada ulaze u novu sezonu izuzetno motivisani i sa najvećim zalaganjem do sada, a kompanija MaxBet ih u tome u potpunosti podržava.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zaјečarsko doniralo više od 4 miliona dinara za razvoј srpskog sporta

Zaјečarsko pivo doniralo јe 4.266.000 dinara, koјi su u saradnji sa Olimpiјskim komitetom i... Više...

"Od Zaječara do Rija cela zemlja navija!" Zaječarsko podržava razvoj srpskog sporta

Zaječarska pivara u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije pustila je u prodaju ograničenu seriju... Više...

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed