Soft Skills Academy - Unapredi svoje sposobnosti!

Beograd, 30. Mart 2012. PR Objave: Najava -

Soft Skills Academy - Unapredi svoje sposobnosti!

Soft Skills Academy je besplatni seminar ličnih i profesionalnih veština, koji će se održati od 17. do 21. aprila 2012. godine u prostorijama Privredne komore Srbije i Računskog centra pri Elektrotehničkom fakultetu. Cilj ove Akademije je da omogući studentima svih fakulteta u Beogradu da kroz niz treninga unaprede veštine koje će im pomoći u izgradnji uspešne karijere.

Soft Skills Academy je besplatni seminar ličnih i profesionalnih veština, koji će se održati od 17. do 21. aprila 2012. godine u prostorijama Privredne komore Srbije i Računskog centra pri Elektrotehničkom fakultetu.

Cilj ove Akademije je da omogući studentima svih fakulteta u Beogradu da kroz niz treninga unaprede veštine koje će im pomoći u izgradnji uspešne karijere.

Učešće na Akademiji će uzeti 50 najboljih kandidata sa fakulteta u Beogradu, koji će učestvovati na treninzima prezentacionih i komunikacionih veština, poslovne komunikacije, rada u timu, vremenskog planiranja, vođenja projekata, rešavanja konflikata, razvijanja liderskih veština i srodnih tema. Treninge će držati međunarodni sertifikovani Istek (EESTEC) treneri, kao i predstavnici konsultantskih kuća i kompanija koje učestvuju u realizaciji projekta. Po završetku Akademije, učesnici će dobiti sertifikat potpisan od strane organizatora i kompanije generalnog pokrovitelja projekta.

Ove godine se prvi put uvodi alumni mreža za polaznike Akademije, tako da će oni na taj način biti okupljeni na jednom mestu i u budućnosti.

Veliko interesovanje mladih tokom prethodne dve godine održavanja Akademije je potvrdilo potrebu za događajem ovog tipa, jer su upravo "meke" veštine one koje, osim stručnog znanja, daju mladim ljudima prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao i olakšavaju zapošljavanje bez prethodnog iskustva.

Prijave za Akademiju su otvorene od 26. marta do 8. aprila 2012. godine.

Organizator događaja je Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, Istek (EESTEC) Lokalni komitet Beograd.

Više detalja o događaju možete pročitati na sajtu www.softskillsacademy.rs.

Značaj ovog projekta prepoznali su Univerzitet u Beogradu, Elektrotehnički fakultet u Beogradu i Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima Grada Beograda.PODACI O FIRMI

Naziv: Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 73
Grad: Beograd 11000
Web: eestec.etf.bg.ac.rs
Kontakt osoba:
Ime: Marina Obrenović
Funkcija: Koordinator za odnose sa javnošću
Tel:
e-mail: marina.obrenovic@eestec.etf.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

H-Bridges tim studenata sa Elektrotehničkog fakulteta u finalu najvećeg svetskog univerzitetskog takmičenja iz energetske elektronike

H-Bridges tim studenata, plasirao se u finalnu rundu International Future Energy Challenge(IFEC)... Više...

H-Bridges tim Elektrotehničkog fakulteta osvojio drugo mesto na IFEC takmičenju

H-Bridges tim je na nedavno završenom takmičenju IFEC 2020. osvojio drugo mesto, odnosno nagradu... Više...

H - Bridges tim studenata Elektrotehničkog fakulteta

H-Bridges je tim studenata sa Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji tokom 12... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed