Obuka za nove spasioce na vodi

Novi Sad, 21. Mart 2012. PR Objave: Poziv -

Obuka za nove spasioce na vodi

Crveni krst Vojvodine – jedini referentni centar spasilaštva na vodi u Vojvodini, u saradnji sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja Novi Sad, organizuje obuku za nove spasioce na vodi po programu ILSE. Crveni krst Vojvodine organizuje Seminar za predavače prve pomoći u trajanju od 20 školskih časova u periodu od 29. do 30. marta 2012. godine.

Na osnovu člana 10. Zakona o Crvenom krstu Srbije ("Sl.Glasnik 107/2005."), Crveni krst Vojvodine organizuje Seminar za predavače prve pomoći u trajanju od 20 školskih časova u periodu od 29. do 30. marta 2012. godine.

Na osnovu zakona o Crvenom krstu Srbije ("Sl.Glasnik 107/2005."), Crveni krst Vojvodine – jedini referentni centar spasilaštva na vodi u Vojvodini, u saradnji sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja Novi Sad, organizuje obuku za nove spasioce na vodi po programu ILSE.

 

Crveni krst Srbije od 1998. punopravni član međunarodnih asocijacija za spasavanje na vodi - ILS International Life Saving Federation i ILSE - International Life Saving Federation Of Europe.

U skladu sa pomenutim zakonom i pravilnikom o organizovanju i funcionisanju službe spasavanja na vodi Crvenog krsta Srbije, Crveni krst Vojvodine realizuje obuku za nove spasioce - prvi stepen (spasilac pripravnik), koja podrazumeva teorijsku i praktičnu obuku nakon provere plivačkih sposobnosti.

Prijava kandidata za novu obuku će se primati do 2. aprila 2012. godine. Nakon prijave kandidata organizovaće se sastanak svih kandidata.

Za sve dodatne informacije vezane za obuku možete kontaktirati dr Draganu Zvijer u Crvenom krstu Vojvodine na telefon 422 526 ili putem elektronske pošte dragana@ckv.org.rs

Prijave se mogu slati putem elektronske pošte dragana@ckv.org.rs i putem poruke na telefon 063 607 344. Vaša poruka treba da sadrži: ime i prezime i kontakt telefon.PODACI O FIRMI

Naziv: Crveni krst Vojvodine
Adresa: Pionirska 8
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: vojvodina@redcross.org.rs
Web: www.ckv.org.rs
Tel: 021/422-454

Više...

Ključne reči

crveni krst, obuka, spasilaštvo

POVEZANI SADRŽAJI

Dve tone pašteta za najugroženije stanovništvo

Narodnim kuhinjama širom Srbije i stanovništvu ugroženom poplavama u Obrenovcu, kompanija Neoplanta... Više...

Isplata zarada zaposlenih od 1. januara 2014. godine

Poslovna Akademija Privredne Komore i konsultantska kuća Global Consulting & Marketing u saradnji... Više...

Odmor i oporavak 100 socijalno ugrožene dece na moru

U skladu sa potpisanim Protokolom o saradnji između Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu i... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed