Modna kuća Luna poziva na Ladies Shopping Night

Beograd, 15. Mart 2012. PR Objave: Najava -

Modna kuÄa Luna poziva na Ladies Shopping Night

Modna kuća LUNA poziva na Ladies Shopping Night koji će se održati u Beogradu, Trg Nikole Pašića 1 u četvrtak, 15. marta 2012. godine u 19:30 časova. Gost večeri biće TV voditeljka Sanja Marinković.

Modna kuća LUNA poziva na Ladies Shopping Night koji će se održati u Beogradu, Trg Nikole Pašića 1 u četvrtak, 15. marta 2012. godine u 19:30 časova. Gost večeri biće TV voditeljka Sanja Marinković.

Modna kuća LUNA iz godine u godinu, već više od dve decenije, potvrđuje kvalitet svog poslovanja i dokazuje vrednost doslednosti u praćenju stila. Sve to vreme je LUNA okrenuta ženi, njenoj potrebi da istakne svoju prefinjenost i nežnost, ali istovremeno i snagu i energiju. Brend LUNA namenjen je ženama koje su sigurne u sebe, svesne svojih kvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju!

Kvalitet svog rada Luna potvđuje konstantnim napretkom, kako kroz širenje evropskog i svetskog tržista na kom je prisutna (Srbija, Slovenija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Makedonija, ali i Norveška, Holandija i Australiji), tako i brojem priznanja koja su joj dodeljena u zemlji i regionu.

Uz lanac prodajnih objekata: u Mariboru-Slovenija (NS EUROPARK, Pobreška cesta 18), Beogradu (Trg Nikole Pašića 1), Požarevcu (Tabačka čaršija 2), Novom Sadu (Zmaj Jovina 26), na Zlatiboru (TC Zlatibor), u Bijeljini-BiH (Gavrila Principa 9), Podgorici-Crna Gora (Ulica slobode 3) i Budvi-Crna Gora (Stari grad), franšize na visokom nivou razvoja, proizvodni prostor od preko 3000 m2, više od 120 stalno zaposlenih i jos toliko spoljnih saradnika, LUNA je danas stabilan i uspešan poslovni sistem, predvođen modernim menadžerskim timom i kreativnim dizajnerskim timom.  

O tome svedoči i regionalna nagrada "Biznis partner 2011" u oblasti modne industrije, koja je LUNI dodeljena među predstavnicima 44 kompanije iz Srbije i regiona. Činjenica da je LUNA izabrana od strane uspešnih kompanija i pojedinaca, govori o prepoznatljivosti kvaliteta njenog rada. Niz znacajnih priznanja krajem 2011. godine dopunjen je Specijalnom nagradom Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) za najbolju zenu preduzetnika Biljani Jovanovic, vlasnici i direktorki LUNE.

Važno je spomenuti i angažman Modne kuće LUNA van privrednih aktivnosti. Naime, modna kuća LUNA poznata je kao pokrovitelj i organizator mnoštva kulturnih dešavanja i humanitarnih akcija, kao i inicijator i donator brojnih obrazovnih i humanitarnih fondova.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zavirite u svet čarobnih haljina modnog brenda SAROSSOW

I uvek taj pozitivan prvi utisak kada se vidi nova kolekcija - lepota! Stvaranje nove kolekcije modnog... Više...

Modna kuća LUNA nagrađuje najbolje maturantkinje

Kao društveno-odgovorna kompanija koja vrednuje žensku inicijativu, kvalitet i znanje, modna kuća... Više...

Otvorena nova radna mesta u Modnoj kući LUNA nakon drugog ciklusa obuke za šivače i krojače

Uvek u senci glamura i brendova, ostaje nezapažena činjenica da je modna industrija u svetu jedna... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed