KupiMe.com obezbedio 64 odsto popusta za masažu celog tela Leopardov hod

Beograd, 04. Januar 2012. PR Objave: Objava -

KupiMe.com obezbedio 64 odsto popusta za masažu celog tela Leopardov hod

Servis za grupnu kupovinu KupiMe.com obezbedio je 64 odsto popusta za masažu celog tela Leopardov hod u trajanju od sat vremena u salonu Vila u Savskoj 5/5 u Beogradu

Servis za grupnu kupovinu KupiMe.com obezbedio je 64 odsto popusta za masažu celog tela Leopardov hod u trajanju od sat vremena u salonu Vila u Savskoj 5/5 u Beogradu. Vaučeri kojima se ostvaruje popust mogu se kupiti preko sajta KupiMe.com do ponedeljka, 9. januara, a iskoristiti do 12. marta 2012. godine.

Leopardov hod spada u grupu HOLISTIČKIH masaža (ayurveda, akupresura, ampuku...). Holistička masaža teži uspostavljanju ravnoteže ljudskog bića u svakom pogledu. Ova masaža zahteva da se osoba stimuliše kako fizički, tako i energetski, emocionalno, mentalno i duševno. Sam pridev holistički potiče od reči holos što znači potpuno.

Leopardov hod se direktno odnosi na energiju i primenjuje se bez obzira o kakvoj vrsti problema se radi, jer omogućava da se aktivira energetski fluid. Upravo na taj način se uspostavlja harmonija i zdravlje. Ova masaža nije muskularna, već se pre svega odnosi na energetske tokove, a u fizičkom smislu na oslobađanje ljudskog tela od toksina, tj. drenažne procese.

Limfna drenaža kao procedura podmlađuje tkivo a time i telo, stimuliše imuni sistem, oslobađa od posledica stresa i umora, utiče na razgradnju celulita i vraća tonus kože ženama posle trudnoće. Svako loše stanje organizma ima jedan uzrok koji se nalazi u sferi emocionalnog ili mentalnog. Leopardov hod može da ga ublaži i uspostavi izgubljenu ravnotežu.

KupiMe.com omogućava velike uštede pri grupnoj kupovini proizvoda i usluga. Funkcioniše po principu ostvarivanja popusta za kupovinu proizvoda i usluga kada se dovoljno korisnika odluči za kupovinu. Aktuelne ponude mogu se pogledati na KupiMe.com.PODACI O FIRMI

Naziv: KupiMe d.o.o.
Adresa: Sredačka 5a/8
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@kupime.com
Web: www.kupime.com
Tel: +381 11 4052110

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Specijalna ponuda vodonepropusnih čizama sa Gore-Texom na MilitaryShop.rs

Iskoristite ograničenu ponudu vodonepropusnih YDS čizama sa 100% nepromusnim materijalom Gore-Tex... Više...

Foto konkurs: Najbolja slika vašeg ljubimca za mogućnost dobijanja popusta na vojnu opremu

Portal za e-trgovinu MilitaryShop.rs organizuje foto konkurs za izbor najbolje slike kućnog ljubimca.... Više...

Atraktivna i ograničena ponuda Vijetnamke M65 na MilitaryShop.rs

Popularna Brandit Vijetnamka M65 je u ponudi na portalu MilitaryShop.rs sa akcijskom cenom od 6.990... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed