Specijalna ponuda vodonepropusnih čizama sa Gore-Texom na MilitaryShop.rs

Beograd, 17. Januar 2022. PR Objave: Obaveštenje -

Specijalna ponuda vodonepropusnih Äizama sa Gore-Texom na MilitaryShop.rs

Iskoristite ograničenu ponudu vodonepropusnih YDS čizama sa 100% nepromusnim materijalom Gore-Tex u e-prodavnici MilitaryShop-rs. Vodonepropusne čizme YDS su napravljene od prirodne kože i imaju zaštitnu gore-tex membranu. Goroteks membrana je 100% vodootporna, vetrootporna ali istovremeno i dišuća. Visokokvalitetna obuća YDS je osmišljena na takav način da su patenti, dizajn, testovi i najbolji materijali čine kombinaciju savršenog spoja namenjenog da stvori obuću koja odoleva svim izazovima.

Iskoristite ograničenu ponudu vodonepropusnih YDS čizama sa 100% nepromusnim materijalom Gore-Tex u e-prodavnici MilitaryShop-rs.

Vodonepropusne čizme YDS su napravljene od prirodne kože i imaju zaštitnu gore-tex membranu. Goroteks membrana je 100% vodootporna, vetrootporna ali istovremeno i dišuća.

Visokokvalitetna obuća YDS je osmišljena na takav način da su patenti, dizajn, testovi i najbolji materijali čine kombinaciju savršenog spoja namenjenog da stvori obuću koja odoleva svim izazovima.

Pogledajte ponudu YDS vodootpornih čizama sa Gore-Texom preko ovog linka: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/obuca/vojne-cizme/yds-cizme/?orderby=price-desc

Prednost Gore-Tex materijala kod YDS čizama bazira se na kombinaciji prednosti najlona i prirodnih materijala. Ovaj tekstil će vas štititi od vode, kiše, blata i vetra, skoro kao i najlon, ali će za razliku od njega omogućavati telu da se reši viška vlage kroz međuprostore u teksturi ovog revolucionarnog materijala.


O portalu MilitaryShop.rs
MilitaryShop.rs je najuspešniji domaći e-commerce portal iz oblasti prodaje vojne opreme, sa oko 10.000 proizvoda različitih brendova koji su lako dostupni u Srbiji, a potiču iz svih delova sveta.
Svi proizvodi u ponudi su originalni i sertifikovani, a kompletan biznis i prodajni portal poseduju sertifikate "Firma od poverenja", "Excellent sertifikat" (PKS), kao E-Trustmark oznaku sigurne e-trgovine.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Obezbedite vojne knjige za predstojeće praznike sa MilitaryShop.rs

Izaberite knjige za praznike iz stalno rastućeg izbora od trenutno preko 400 knjiga na temu vojske... Više...

Ponuda povoljnih Militaria džempera na MilitaryShop.rs

Iskoristite priliku da nabavite povoljno kvalitetne muške Militarija džempere po preko onlajn prodavnice... Više...

Jakne visokog kvaliteta po dobrim cenama na MilitaryShop.rs

Odaberite vama najbolju jaknu po povoljnoj ceni iz pažljivo kreirane ponude visokokvalitetnih jakni... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed