KupiMe.com obezbedio 50 procenata popusta za romantično putovanje u Krakov

Beograd, 13. Decembar 2011. PR Objave: Obaveštenje -

KupiMe.com obezbedio 50 procenata popusta za romantiÄno putovanje u Krakov

Na svoje mape putovanja obično stavljamo daleka i egzotična putovanja, tople krajeve zimi, New York za Novu Godinu, ostrva leti, a između svetske metropole. Zemlje iz okruženja nam nekako uvek služe da kroz njih doputujemo do nekog Pariza ili Londona... Ako ste bili i u Parizu i u Londonu, na svoju mapu narednog putovanja stavite Krakow i saznajte šta to ima da ponudi ovaj drugi po veličini grad u Poljskoj na svojih 372 km!

Servis za grupnu kupovinu www.KupiMe.com u saradnji sa turističkom agencijom "Sonic Tours" obezbedio je 50% popusta za romantično putovanje u Krakov 10. februara 2012. godine. Kuponi kojima se ostvaruje popust mogu se kupiti preko sajta KupiMe.com do 14. decembra 2011. godine. Za kupovinu kupona potrebno je otvoriti nalog na sajtu www.kupiMe.com i slediti uputstva za kupovinu.

Krakov, koga možemo nazvati i "grad muzej" je jedan od najstarijih i najvećih gradova u Poljskoj, administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Nalazi se na obalama reke Visle i u podnožju grada Vavel na jugu Male Poljske. Takođe je poznat kao naučni i umetnički centar Poljske, mnogi ga smatraju srcem Poljske. Prekrasan nekadašnji glavni grad Poljske na prvi pogled oduševiće vas svojim pitomim izgledom i mnogim znamenitostima. Netaknut u II Svetskom ratu, stari deo grada prepun crkvi i muzeja, sa dominantnim kraljevskim dvorcem Wawelom, podseća na slavne dane viševekovnog sedišta poljskih kraljeva. Osim mnogih mesta u samom gradu koje treba posetiti, nedaleko se nalazi i rudnik soli Wieliczka, kao i ozloglašeni Auschwitz. Krakov je grad mladih, grad provoda, grad pun duše i vodeći je univerzitetski centar Evrope, sa najstarijim univerzitetom u centralnoj Evropi (posle Praga).PODACI O FIRMI

Naziv: KupiMe d.o.o.
Adresa: Sredačka 5a/8
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@kupime.com
Web: www.kupime.com
Tel: +381 11 4052110

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Balkan Fun novogodišnje putovanje u evropske metropole

Balkan Fun turistička agencija i sedmu godinu za redom nudi sjajne evropske destinacije za novogodišnje... Više...

PutujSigurno.rs staje na kraj prevarama turističkih agencija

PutujSigurno.rs - jedini portal sa iskrenim iskustvima putnika i mogućnošću ocenjivanja rada turističkih... Više...

KupiMe dobitnik eTrustmark sertifikata

Evropska Unija je u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i Telekomunikacija Srbiji posvetila... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed