Zakorači u svet mogućnosti!

Beograd, 05. Oktobar 2011. PR Objave: Saopštenje -

ZakoraÄi u svet moguÄnosti!

Međunarodna studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane studente da iskoriste priliku i postanu članovi organizacije. Povodom prijema novih članova organizovaće se uvodna prezentacija "Upoznaj AIESEC"...

Međunarodna studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane studente da iskoriste priliku i postanu članovi organizacije. Povodom prijema novih članova organizovaće se uvodna prezentacija "Upoznaj AIESEC" u oktobru.

Zanima te kako da pored studiranja stekneš praktično iskustvo, da razviješ liderske veštine, da utičeš pozitivno na društvo u kome živiš i sve to dok se družiš sa studentima iz zemlje i sveta? AIESEC ti nudi odgovor. Timskim radom, osmišljavanjem i realizacijom projekata, posetom domaćim i stranim konferencijama, kao i vođenjem tima, studenti u AIESEC-u stiču potrebna iskustva i primenjuju teorijska znanja u praksi. Okruženje za učenje u organizaciji predstavlja jedinstveni spoj teorije i praktičnog iskustva koji doprinosi razvoju ličnih i poslovnih veština i olakšava izbor budućeg zanimanja.

Takođe, AIESEC omogućava studentima da se razvijaju lično i profesionalno na praksama u Rusiji, Turskoj, Kini, Ukrajini, Indiji i u drugim zemljama. Ukoliko želiš da živiš i radiš u inostranstvu, onda se prijavi za program razvojnih praksi. Radom na projektima u internacionalnom okruženju, razvijaš kulturnu toleranciju, usavršavaš strani jezik i stičeš prijatelje iz celog sveta.

Jedan od AIESEC projekata, "Novi Lideri", koji se u oktobru održava u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, nudi ti šansu da se upoznaš sa liderima današnjice i unaprediš svoje liderske sposobnosti. Pored radionica i panel diskusija u pomenutim gradovima, 07. i 08. novembra održaće se "Konferencija Novih Lidera" u Narodnoj Banci Srbije. Za više informacija o tome kako možeš iskoristiti i ovu AIESEC mogućnost, poseti www.newleaders.org.rs.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.100 univerziteta u preko 110 zemalja i teritorija sa preko 60.000 članova, AIESEC je prepoznata od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća studentska organizacija na svetu. U Srbiji, prijem članova se vrši u svih 9 lokalnih AIESEC kancelarija: Ekonomski fakulteti u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici, Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, ALFA Univerzitet u Beogradu, Beogradska Bankarska Akademija i Poslovni fakultet u Valjevu.

Svojim inovativnim pristupom razvijanju mladih ljudi, AIESEC omogućava studentima izgradnju ličnih mreža i otkrivanje njihovog usmerenja i ambicija za budućnost. AIESEC je organizacija koja stvara lidere, stvarajući mrežu ljudi koji imaju pozitivan uticaj na društvo.

Prilike koje AIESEC nudi su neograničene, zato zakorači u svet mogućnosti!

Za više informacija i prijave posetite sajt www.aiesec.org.rs i Facebook fan stranu www.facebook.com/AIESECserbia.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Ekonomski Fakultet
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@ef.aiesec.org.rs
Tel: 011 30 21 196
Kontakt osoba:
Ime: Miljana Nikodijević
Funkcija: Marketing & PR menadžer
Tel:
e-mail: miljana.nikodijevic@aiesec.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

JUBILARNI 15. Beogradski dani inženjera - EBEC Beograd 2022

Jubilarnu petnaestu godinu za redom, Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd organizuje projekat... Više...

Explore Your Career

Da li si se našao/la u situaciji da imaš neverovatnu želju za promenom i da imaš ogromnu potrebu... Više...

Beograde, voli te jedan Ivan: Air jastuci - paradigma za prirodu i umetnost

Umetnik Ivan Divan odlučio je da još jednom pomeri granice poznatog i da novim projektom Air jastuci... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed