Modna kuća Luna nagradila najbolje maturantkinje

Beograd, 24. Maj 2011. PR Objave: Saopštenje -

Modna kuÄa Luna nagradila najbolje maturantkinje

Ovogodišnja akcija "Najbolje najboljima" modne kuće Luna zaključena je svečanom dodelom nagrada u Luna radnji na Zlatiboru u nedelju 22. maja 2011. Ovom akcijom nagrađeno je 111 najuspešnijih maturantkinja srednjih škola u Beogradu, Požarevcu, Novom Sadu, Čačku, Leskovcu i na Zlatiboru, na osnovu redovnog i dodatnog uspeha u četvorogodišnjem školovanju.

Ovogodišnja akcija "Najbolje najboljima" modne kuće Luna zaključena je svečanom dodelom nagrada u Luna radnji na Zlatiboru u nedelju 22. maja 2011. Ovom akcijom nagrađeno je 111 najuspešnijih maturantkinja srednjih škola u Beogradu, Požarevcu, Novom Sadu, Čačku, Leskovcu i na Zlatiboru, na osnovu redovnog i dodatnog uspeha u četvorogodišnjem školovanju. Najboljih 6 maturantkinja nagrađeno je glamuroznim maturskim haljinama: Aleksandra Perendija (Prva ekonomska škola - Beograd); Aneta Stojković (Gimnazija – Požarevac); Emilija Gagrčin (Gimnazija – Sremski Karlovci); Gordana Drašković (Gimnazija "Sv. Sava" – Požega); Marija Grčić (Škola za tekstil i dizajn – Leskovac). Ostalih 105 mladih dama ostvarilo je popust od 20% na kupovinu u Luna radnjama.

Nagrade i priznanja maturantkinjama uručivali su vlasnica i direktorka Lune, Biljana Jovanović, kao i predstavnice Udruženja poslovnih žena, inače partnera u ovoj akciji. Predstavnicima škola koje su učestvovale u akciji uručene su zahvalnice. Svečanosti su prisustvovale i porodice nagrađenih, koje su ovih večeri imali mogućnost kupovine sa popustom od 10%. Ova akcija organizovana je kao podstrek mladim naraštajima na rad i upornost. U tom cilju nagrađene maturantkinje imaće i mogućnost angažovanja u nekim od aktivnosti Udruženja poslovnih žena.
Biljana Jovanović poželela je ovim mladim damama uspešno školovanje i karijeru, i srdačno se zahvalila školama na učešću u akciji.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zavirite u svet čarobnih haljina modnog brenda SAROSSOW

I uvek taj pozitivan prvi utisak kada se vidi nova kolekcija - lepota! Stvaranje nove kolekcije modnog... Više...

Modna kuća LUNA nagrađuje najbolje maturantkinje

Kao društveno-odgovorna kompanija koja vrednuje žensku inicijativu, kvalitet i znanje, modna kuća... Više...

Modna kuća LUNA nagrađuje najbolje maturantkinje

Kao društveno-odgovorna kompanija koja vrednuje žensku inicijativu, kvalitet i znanje, modna kuća... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed