Indesit izlazi na teren zajedno sa Arsenalom

Beograd, 18. Maj 2011. PR Objave: Saopštenje -

Indesit izlazi na teren zajedno sa Arsenalom

Indesit će biti sponzor Fudbalskog kluba Arsenal i tako započeti seriju investicija u evropski fudbal

Indesit, kao vodeća evropska robna marka na tržištu uređaja bele tehnike, i Fudbalski klub Arsenal, kao jedan od najprestižnijih timova u istoriji fudbala na evropskom i svetskom nivou, danas su najavili partnerstvo koje će ih ujediniti na terenu u narednim sezonama.

Nakon što je potpisao ovaj važan ugovor sa Arsenalom, Indesit ulazi u svet fudbala i započinje sa ambicioznim projektom sponzorstva koje će ga, počevši od sezone 2011. - 2012. uvesti na teren zajedno sa jednim od najtrofejnijih timova Evrope.

Odluka da se uđe u svet fudbala predstavlja šansu za robnu marku Indesit da potvrdi svoje usmerenje ka dinamičnim inovacijama kao i da osnaži svoje prisustvo na pojedinim tržištima sa najvećim strateškim značajem kao što je Velika Britanija.
"Kompanija Indesit je shvatila da je fudbal idealno polje za dijalog sa njenim potrošačima koji su posebno zainteresovani za dinamične aktivnosti i sport"  izjavio je Marko Rota, marketing direktor kompanije Indesit. Pored toga, on kaže: "Fudbalski klub Arsenal neguje vrednosti koje ga povezuju sa našom robnom markom, zbog čega nam je posebno drago što smo potpisali ugovor s parnerom koji je toliko popularan i to ne samo u Velikoj Britaniji već širom Evrope. Arsenal je jedan od najvećih fudbalskih timova na svetu i radujemo se našem zajedničkom uspešnom partnerstvu."
Ovaj Ugovor označava prvi značajan korak u saradnji koja ima ono što je potrebno za rast i napredovanje: "Arsenal je sinonim za atraktivan stil igre, mladi tim, inovacije, tradiciju i pobedu. Ove vrednosti su neverovatno jake za našeg partnera i pružaju mu osnovu da diferencira svoj brend kao i da ga poveže na značajnom nivou sa našim navijačima i potencijalnim navijačima širom sveta", rekao je Tom Fox, komercijalni direktor Arsenala – "Što bolje razumemo pristup marke Indesit tržištu, vrednosti njihove kompanije i planove za rast, to ćemo bolje shvatiti kako od partnerstva sa Arsenalom obe strane mogu da imaju koristi."

Kompanija Indesit je oduvek bila posvećena unapređenju svojih proizvoda a inovacije su postale osnova njenog  uspeha. Zbog toga, Indesit i jeste jedan od vodećih evropskih brendova. Njegovi proizvodi su odgovor na sve zahtevnije potrebe potrošača kao što su efikasnost, pouzdanost, jednostavno korišćenje i briga o životnoj sredini zbog čega kreira uređaje sa inovativnim rešenjima koja čine život lakšim.

Pored tehničkog kvaliteta, Indesit je uvek video dizajn kao svoj prioritet, što je dovelo do saradnje sa Giugarom koja je započela još 1995. godine i koja se i dalje nastavlja. Ova saradnja donela je kompaniji opšte priznanje i nagrade širom sveta.

Takav je bio slučaj sa mašinom za pranje veša Moon i njenim originalnim vratancima, koja su veoma brzo postala legendarna.
Zahvaljujući izuzetnoj osobenosti, mašina Moon je dobila veliki broj internacionalnih priznanja, uključujući i prestižno "Grand prix za Inovacije" (2007.) koje dodeljuje Institut za Dizajn u Francuskoj, Priznanje za Dobar Dizajn (2007) od Muzeja za Arhitekturu i Dizajn Chicago Athenaeum i Priznanje EID Dizajn od magazine Appliance Design.

Danas, Indesit nastavlja da raste i da se razvija, stvarajući proizvode koji ljudima obezbeđuju više slobodnog vremena. 2009. godine, linijom Prime, Indesit je uveo Tehnologiju Smart, napredni odgovor na aktuelne potrebe potrošača za superiornom efikasnošću. Mašina za pranje veša, mašina za pranje i sušenje veša, mašina za pranje sudova i frižider, sve plod dizajna Giugara, visokosu  funkcionalni zahvaljujući tehnologiji koja smanjuje nivo potrošnje električne energije a pri tome garantuje izuzetne performanse.

Indesit je zaštitni znak Kompanije Indesit a.d. Dodatne informacije potražite na  www.indesit.com

Arsenal je jedan od vodećih klubova u svetu fudbala sa uspešnom prošlošću, naprednim razmišljanjem i finansijskom stabilnošću.
Fudbalski klub Arsenal je osnovan 1886. godine u Woolwich u južnom Londonu,a zatim se preselio u Highbury na severu Londona 1913. godine.
Preko 100 godina, Arsenal postiže izuzetne uspehe: bio je pobednik Engleske Lige 13 puta, osvojio je KupEngleske Fudbalske federacije 10 puta, Kup Engleskih Liga 2 puta, kup Evrope (1994.) i bio je pobednik Kupa Sajamskih gradova  (1970.)
Pored toga, Arsenal za dame je najuspešniji engleski klub u ženskom fudbalu.

Direktor Arsenala od 1996. godine je Francuz Arsene Wenger. Wenger je najuspešniji direktor Fudbalskog kluba Arsenal i njegovi uspesi uključuju tri titule Engleske Lige, četiri Kupa Engleske Fudbalske Federacije i četiri gradska trofeja. Pod njegovim rukovodstvom, tim je 1998. i 2002. godine osvojio i Ligu kupa i Kup Engleske Federacije.

2006. godine, Arsenal je započeo novo poglavlje svoje istorije tako što se preselio sa svog starog Highbury stadiona    nakon 93 godine, na novi stadion sa 60.000 mesta koji je pravo remek delo – Emirates Stadion. Ovaj stadion je tehnološki najnapredniji i finansijski najisplatljiviji fudbalski stadion na svetu. On će dodatno pozicionirati Arsenal kao vodeći svetski klub, na i van terena.
Holding kompanija – Arsenal Holdings, javno preduzeće s ograničenom odgovornošću – kotira se na PLUS tržištu (ranije poznat kao "OFEX"). Septembra 2010. grupacija je objavila dobit posle oporezivanja od £61.0 miliona (2009. - £35.2 miliona), sa prometom Grupacije od £379.9 miliona (2009 - £313.3 mlliona) u poslednjoj celoj finansijskoj godini.

Arsenal ima preko 30 miliona navijača na svetu i može da se pohvali najvećim brojem uplaćenih članarina na svetskom fudbalskom nivou. Stadion Emirates je tehnološki najnapredniji u zemlji i neprekidno jedan od najposećenijih stadiona u svetu fudbala.PODACI O FIRMI

Naziv: Indesit Company
Grad: Beograd

Više...

Ključne reči

indesit, arsenal

POVEZANI SADRŽAJI

Najveći italijanski proizvođač bele tehnike, kompanija Indesit povećala svoj prihod, operativnu maržu i neto profit

Najveći italijanski proizvođač bele tehnike, kompanija Indesit povećala svoj prihod, operativnu... Više...

Prihodi, operativna marža i neto profit su u porastu, dok neto finansijska zaduženost nastavlja da pada

Prihodi: €644m, povećanje 7.2% EBIT (operativna marža): €40.5m, povećanje 15.6% Neto profit:... Više...

Kompanija Indesit prva se odazvala akciji opremanja hemato-onkološkom odeljenju dečije bolnice u Nišu

Kompanija Indesit donirala je mašinu za pranje sudova sa sterilizatorom hemato-onkološkom odeljenju... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed