Interna komunikacija u fokusu interesovanja

Beograd, 22. Septembar 2010. PR Objave: Najava -

Interna komunikacija u fokusu interesovanja

Druga međunarodna konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću održaće se u Zrenjaninu od 7. do 9. oktobra. Susret PR profesionalaca ove godine posvećen je internim odnosima s javnošću, a glavna tema biće interna komunikacija, veoma zahtevna i, po pravilu, najmanje regulisana oblast komunikacije unutar korporacija.

Druga međunarodna konferencija Društva Srbije za odnose s javnošću održaće se u Zrenjaninu od 7. do 9. oktobra. Susret PR profesionalaca ove godine posvećen je internim odnosima s javnošću, a glavna tema biće interna komunikacija, veoma zahtevna i, po pravilu, najmanje regulisana oblast komunikacije unutar korporacija. Predavači su istaknuti stručnjaci iz Švedske, Slovenije, Hrvatske i Srbije. Uz uvek zanimljive radionice, učesnicima će biti predstavljeni i neki od pobednika na konkursu za izuzetna dostignuća u oblasti odnosa s javnošću - "PRiznanje 2010".

Nepisano je pravilo, posebno u menadžementima kompanija da se pod "odnosi sa javnošću" podrazumevaju dobre komunikacije sa "spoljnim svetom" – potrošačima, institucijama, partnerima... Malo vremena, pažnje i razumevanja ostaje za upravljanje komunikacijskim odnosima "u kući", a praksa pokazuje da se baš na razumevanju ove potrebe često zasniva i dobra reputacija kompanije. Činjenica da je svaki zaposleni potencijalno sjajan promoter ili potvrda verovanja da "niko ne može da vas ocrni kao neko iz kuće", ukazuje i na potrebu da se ozbiljna pažnja posveti upravo komuniciranju unutar korporacija. Interni odnosi sa javnošću zato su za PR profesionalce uvek "vruća" tema i polje u kojem su sva dobra iskustva dragocena.

Prijavljivanje za učešće na Konferenciji moguće je do 4. oktobra, a detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi Društva www.pr.org.rs
Kako je praksa odnosa sa javnošću nemoguća i nezamisliva bez medija, očekujemo da će ovo i za njih biti zanimljiv događaj.

Društvo Srbije za odnose s javnošću je neprofitna nacionalna strukovna organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću. Od osnivanja 2004. godine, DSOJ intenzivno radi na osnaživanju članova i promociji značaja struke i oblasti odnosa s javnošću u našoj zemlji. Uz to, misija Društva je i da pomogne uvođenje i primenu najviših profesionalnih i etičkih standarda i realizuje vrhunske stručne programe, organizacije konferencije, seminare i obuke, kao i međunarodnu saradnju i razmenu iskustava. Društvo broji 246 članova i njihov broj je u stalnom porastu.



PODACI O FIRMI

Naziv: Društvo Srbije za odnose s javnošću
Adresa: Resavska 31
Grad: Beograd 11000
e-mail: drustvo@pr.org.rs
Web: www.pr.org.rs
Tel: +381 11 32 444 37
Kontakt osoba:
Ime: Tijana Varagić
Funkcija: Sekretar DSOJ
Tel:
e-mail: drustvo@pr.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Golin proglašen za globalnu agenciju godine

Agencija Golin osvojila je prestižnu nagradu "Global agency of the year" na tradicionalnoj svečanosti... Više...

BLUMEN AKADEMIJA - Nauči da pobediš!

U toku je upis prve grupe polaznika na BLUMEN AKADEMIJU, osnovanu na zahtev velikog broja menadžera... Više...

Agencija "Prime Communications" dobitnik IPRA nagrade za 2015. godinu

Agencija „Prime Communications" je nagrađena najprestižnijom PR nagradom u svijetu - Zlatnom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed