Voditelji Happy TV podsetili na tradiciju darivanja dece na Nikoljdan - U susret čaroliji praznika

Beograd, 19. Decembar 2018. PR Objave: Saopštenje -

Voditelji Happy TV podsetili na tradiciju darivanja dece na Nikoljdan - U susret Äaroliji praznika

Dobrotvornom inicijativom „U susret čaroliji praznika", u organizaciji Happy televizije, zaposleni su posetili, družili se i dariivali poklonima decu iz „Svratišta" i decu sa odeljenja onkologije na „Institutu za majku i dete", zasnovane na želji kako bi se usmerila pažnja javnosti da pomognu nezbrinutoj i bolesnoj deci, tj. na probleme sa kojima se susreću osetljive društvene grupe.

Dobrotvornom inicijativom U susret čaroliji praznika", u organizaciji Happy televizije, zaposleni su posetili, družili se i dariivali poklonima decu iz „Svratišta" i decu sa odeljenja onkologije na „Institutu za majku i dete", zasnovane na želji kako bi se usmerila pažnja javnosti da pomognu nezbrinutoj i bolesnoj deci, tj. na probleme sa kojima se susreću osetljive društvene grupe.

„Deca koja dolaze u "Svratište" veći deo vremena provode napolju, bilo da je to na ulici ili u neformalnim naseljima gde žive, a hladno vreme samo pogoršava njihovu situaciju. Imajući u vidu njihov veoma težak položaj, važno je naglasiti značaj podrške koju su danas sa nama podelili zaposleni Happy TV, jer je neophodna kako bi se unapredila njihova pozicija", izjavila je Mina Lukić, koordinatorka Svratišta za decu, i dodala: „Javnost treba da razume sa kakvim poteškoćama se ova deca susreću i doniraju ono što je najneophodnije, a to su topla odeća i obuća, sredstva za ličnu higijenu, igračke i slatkiši poput paketića, koje su mališani dobili danas od Happy televizije".

„Inicirajući ovakve humanitarne akcije, smatramo da zajedničkim snagama možemo da doprinesemo da deca koja žive i rade na ulici makar na trenutak osete da neko misli na njih i da nisu uvek prepušteni samo sebi. Pokazujući brigu želimo da im pomognemo da savladaju svakodnevne izazove sa kojima se suočaju u životu na ulici", rekao je Marko Dolaš, glumac, i voditelj na Happy TV.

Njegov kolega Ivan Ivanov je dodao: " Sreća se ne meri veličinom poklona, oni obično služe da izrazimo šta osećamo. Pokloni pokreću lepe emocije i radosne događaje, a ljudi kažu da im se vrednost jedino može prosuđivati na osnovu toga da li pamtimo kada smo ga i od koga dobili, nadam se da smo danas učinili da će nas se ovi mališani bar neko vreme sećati ". 

U Srbiji živi više od 5 500 dece bez roditeljskog staranja, podaci su Republičkog zavoda za socijalnu zaštitu. Najveći broj njih, skoro 3 000, ima između 8 i 14 godina. Snažno osećanje karakteristično za većinu dece koju su roditelji napustili je želja za samostalnim životom u kom će oni biti gospodari svoje sudbine.PODACI O FIRMI

Naziv: Eminent Communications
Adresa: Serdar Janka Vukotića 2
Grad: Beograd 11090
e-mail: emina@eminentkomunikacije.rs
Web: www.eminentkomunikacije.rs
Tel: +381 (0) 63 7704 876
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: CEO
Tel: +381 (0) 63 7704 876
e-mail: emina@eminentkomunikacije.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Pokloni za ljubitelje vina na sajtu militaryshop.rs

Najbolji poklon koji možete nekome dati jeste nešto primenljivo i sa stilom pa je i ponuda vinske... Više...

Jedinstvena ponuda poklon asortimana na portalu militaryshop.rs

Nedoumice oko odabira poklona postaju mnogo lakše uz posetu sajta militaryshop.rs i nudi vam mogućnosti... Više...

Zaječarsko Crno sada u novom prazničnom dizajnu

Istinski ljubitelji crnog piva imaće priliku da uživaju u novom prazničnom dizajnu limenki Zaječarskog... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed