Kamping radionica sa prezentacijama kamp vodiča i kategorizacije kampova

Apatin, 15. Juli 2010. PR Objave: Saopštenje -

Kamping radionica sa prezentacijama kamp vodiÄa i kategorizacije kampova

U Velikoj sali Skupštine opštine Apatin u sredu, 14. jula 2010. godine, održana je KAMPING RADIONICA, na kojoj su učestvovali predstavnici: Turističke organizacije Apatin na čelu sa direktorom Miletom Đukićem, Turističkog parka Zelena glava na čelu sa njegovim vlasnikom Svetom Bajićem, Turističkog poseda u TN Budžak braće Močković i Odelenja za urbanizam Opštinske uprave Apatin.

U Velikoj sali Skupštine opštine Apatin u sredu, 14. jula 2010. godine, održana je KAMPING RADIONICA, na kojoj su učestvovali predstavnici: Turističke organizacije Apatin na čelu sa direktorom Miletom Đukićem, Turističkog parka Zelena glava na čelu sa njegovim vlasnikom Svetom Bajićem, Turističkog poseda u TN Budžak braće Močković i Odeljenja za urbanizam Opštinske uprave Apatin.

Radionicu je organizovala Kamping asocijacija Srbije u saradnji sa Nemačkom organizacijom za tehničku saradnju GTZ. Radionica, kojom je rukovodio Ivan Ivanović, potpredsednik Kamping asocijacije Srbije, održana je na pod sloganom Kamping turizam – investicija budućnosti i u svom radu je obuhvatila teme: 1) Trening za predstavnike lokalne samouprave i lokalne preduzetnike – Kako izgraditi kvalitetan kamping prostor po evropskim standardima, 2) Informacije o kamping industriji, 3) Kamping kao održivi porodični biznis, 4) Promocija novog predloga Pravilnika za kategorizaciju kampova i 5) Promocija Kamp vodiča urađenog u saradnji sa Nemačkom organizacijom za tehničku saradnju GTZ.

Kamping asocijacija Srbije osnovana je 2005. godine i bavi se iniciranjem razvoja kamping turizma u Srbiji i načinima otvaranja komercijalnih kampova.PODACI O FIRMI

Naziv: Opštinska uprava Apatin
Adresa: Srpskih Vladara 29
Grad: Apatin 25260
Web: www.soapatin.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Petrovac na Mlavi - Melem od čistog vazduha

Povećava se broj stranih turista zainteresovanih za etno turizam u Petrovcu na Mlavi. Statistika... Više...

Bogata ponuda Turske na Sajmu turizma u Beogradu

Dečiji hor, nagradne igre i obilje dobre zabave sa predstavnicima turske kulture i umetnosti kao... Više...

11. Regionalna konferencija Turističko tržište Jugoistočne Evrope - NOVE RAZVOJNE MOGUĆNOSTI 15. maja u Beogradu

15. maja 2013. godine u Sava Centru u Beogradu održava se 11. Regionalna konferencija "Turističko... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed