11. Regionalna konferencija Turističko tržište Jugoistočne Evrope - NOVE RAZVOJNE MOGUĆNOSTI 15. maja u Beogradu

Beograd, 26. April 2013. PR Objave: Najava -

11. Regionalna konferencija TuristiÄko tržiÅ¡te JugoistoÄne Evrope - NOVE RAZVOJNE MOGUÄNOSTI 15. maja u Beogradu

15. maja 2013. godine u Sava Centru u Beogradu održava se 11. Regionalna konferencija "Turističko tržište Jugoistočne Evrope – NOVE RAZVOJNE MOGUĆNOSTI" u organizaciji kompanije Mass Media International Beograd.

15. maja 2013. godine u Sava Centru u Beogradu održava se 11. Regionalna konferencija "Turističko tržište Jugoistočne Evrope – NOVE RAZVOJNE MOGUĆNOSTI" u organizaciji kompanije Mass Media International Beograd.

Polazeći od činjenice da u globalnim okvirima turizam beleži najdinamičniji rast, a na regionalnom tržištu kontinuiranim progresivnim razvojem postao je veoma važan segment privrede, cilj 11. Regionalne konferencije "Turističko tržište Jugoistočne Evrope – NOVE RAZVOJNE MOGUĆNOSTI" jeste sagledavanje realnog stanja turističkog tržišta sa aspekta pozicioniranja regiona kao kvalitetne, prepoznatljive i poželjne turističke destinacije, koja treba da osigura dugoročnu profitabilnost i održivu konkurentnost uz ostvarenje ekonomskih, ekoloških i društvenih ciljeva.

S obzirom na značaj tema o kojima će biti reči, organizatori ističu da je od velike važnosti i podrška i učešće resornih državnih institucija,  najznačajnijih svetskih i regionalnih asocijacija i organizacija, visokih predstavnika institucija iz Evropske unije, turoperatera iz Rusije, Turske, Kine, Indije, nacionalnih turističkih organizacija iz zemalja regiona Jugoistočne Evrope – Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Grčke, Albanije, Mađarske, Rumunije, Bugarske, obrazovnih ustanova, kompanija koje su najznačajniji nosioci razvoja sektora turizma,  finansija, kao i najuticajniji regionalni mediji.

Konferenciju će otvoriti:dr Goran Petković, državni sekretar za turizam Ministarstva finansija i privrede Republike Srbije, Branimir Gvozdenović, ministar Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore, Branka Đurić, ministar Federalnog ministarstva okoliša i turizma Bosne i Hercegovine i Gordana Plamenac, direktor Turističke organizacije Srbije.
A među istaknutim panelistima, osim uglednih domaćih predavača naći će se i gosti iz inostranstva: dr Subhash Goyal, predsednik Asocijacije turoperatora Indije /IATO/& predsednk STIC Travels Group India, dr Adam Wu, COO China Business Network (CBN) i brojni drugi

Konferencija je otvorena za sve zainteresovane subjekte (fizička i pravna lica) iz domena turističke privrede, koji svoje učešće mogu prijaviti putem sajta: 
http://www.massmediainternational.eu/12-Registracija.

Organizator konferencije, Mass Media International iz Beograda  je kompanija za tržišne komunikacije sa dvadesetogodišnjim iskustvom u organizaciji velikih događaja (sajmova, međunarodnih konferencija, foruma, stručnih skupova i seminara) i osnivač jednog od najprestižnijih priznanja - Regionalne nagrade "Biznis Partner", koja se već 19 godina dodeljuje najboljim kompanijama, institucijama i medijima iz 11 zemalja u okruženju.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Petrovac na Mlavi - Melem od čistog vazduha

Povećava se broj stranih turista zainteresovanih za etno turizam u Petrovcu na Mlavi. Statistika... Više...

Bogata ponuda Turske na Sajmu turizma u Beogradu

Dečiji hor, nagradne igre i obilje dobre zabave sa predstavnicima turske kulture i umetnosti kao... Više...

Sajam turizma - Putovanja u srcu

Da li želite da rezervišete svoje putovanje po povoljnoj ceni? Da li želite da znate koje će... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed