Prvi Google AdWords sertifikovani partner u Srbiji

Beograd, 09. Juni 2010. PR Objave: Objava -

Prvi Google AdWords sertifikovani partner u Srbiji

HUGE Media doo, digitalna marketinška agencija iz Beograda, je 9. juna 2010. postala prvi zvanični Google AdWords sertifikovani partner u Srbiji. Tokom aprila 2010.godine, globalni pretraživač Google i sistem za online marketing Google AdWords su promenili način sertifikovanja partnera i pooštrila kriterijume za sticanje statusa unutar oglašivačkog sistema.

HUGE Media doo, digitalna marketinška agencija iz Beograda, je 9. juna 2010. postala prvi zvanični Google AdWords sertifikovani partner u Srbiji. Tokom aprila 2010.godine, globalni pretraživač Google i sistem za online marketing Google AdWords su promenili način sertifikovanja partnera i pooštrila kriterijume za sticanje statusa unutar oglašivačkog sistema. Međutim, zahvaljujući velikom iskustvu i znanju, tim HUGE Media je položio sve neophodne testove za proveru znanja, i ostvario neophodan promet na Google AdWords mreži, čime je potvrdio i znanje i veličinu neophodnu za postajanje zvaničnog partnera Google-a.

Nikola Barać i Ivan Rečević su zvanično sertifikovani pojedinci za rad na oglašavanju na Google-ovok pretraživačkoj mreži i njenim partnerskim sajtovima i za sada su jedini zvanično sertifikovani pojedinci iz Srbije, po novom načinu testiranja. HUGE Media za cilj ima dalje povećanje znanja i obima, s namerom da postane vodeća digitalna agencija koja se specijalizuje za oglašavanje na kontekstualnim mrežama i napredni internet marketing, koji podrazumeva razvoj kompletne strategija nastupa na internetu, od strateškog planiranja kampanje, izrade koncepta kombinovanja klasičnih online medija (mikrosajtovi, sajtovi, društvene), i naprednih poput izrade specijalizovanih Facebook Aplikacija.

HUGE Medija d.o.o. - digitalna marketing agencija iz Srbije, u privatnom vlasništvu nastala 2008.godine. Oblast delovanja: internet oglašavanje, društveni mediji, digitalni marketing, optimizacije za SEO i SEM. PODACI O FIRMI

Naziv: Huge Media d.o.o.
Adresa: Bulevar Zorana Djindjića 166/120
Grad: Beograd 11070
e-mail: office@hugemedia.rs
Web: www.hugemedia.rs
Tel: +38163370956

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

HEINEKEN proglašen za najkreativnijeg oglašivača u 2014. na Festivalu kreativnosti "Kanski lavovi"

Stručni žiri Međunarodnog festivala kreativnosti "Kanski lavovi" procenio je da je kompanija HEINEKEN... Više...

Partnerstvom do izvoza kreativnih ideja

Mlada beogradska reklamna agencija Popular širi svoje poslovanje na zemlje regiona, ali i dalekog... Više...

Pokrenut portal advertiser-serbia.com

Pokrenut je specijalizovani portal advertiser-serbia.com, čiji je cilj unapređenje prodaje medijskog... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed