Partnerstvom do izvoza kreativnih ideja

Beograd, 30. Januar 2012. PR Objave: Saopštenje -

Partnerstvom do izvoza kreativnih ideja

Mlada beogradska reklamna agencija Popular širi svoje poslovanje na zemlje regiona, ali i dalekog Azerbejdžana, kroz partnerstvo s agencijom Bruketa&Žinić OM

Potpisivanjem ugovora o partnerstvu s jednom od najnagrađivanijih reklamnih agencija u regionu, zagrebačkom agencijom Bruketa&Žinić OM, mlada beogradska agencija Popular dobila je priliku da izađe na druga tržišta u regionu, ali i u dalekom Azerbejdžanu, gde Bruketa&Žinić OM imaju svoje predstavništvo.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo u Popularu pronašli izuzetnu grupu mladih talentovanih kreativaca čije će ideje, znanje i talenat ojačati naše zajedničko poslovanje na svim tržištima. Radujemo se zajedničkoj saradnji, posebno na projektima kojima pokušavamo da uđemo i na izazovna tržišta na kojima još nismo prisutni, poput austrijskog.", izjavio je Davor Bruketa, kreativni direktor reklamne agencije Bruketa&Žinić OM iz Zagreba.

"Ulazak agencije Bruketa&Žinić OM u našu vlasničku strukturu nije samo prilika za proširenje našeg poslovanja, nego i prilika za razmenu znanja, posebno na području strateškog planiranja i produkcije. Mi verujemo u merljivu, efikasnu kreativnost u reklamnom biznisu i sada nam je dostupan niz originalnih alata, razvijenih u agenciji Bruketa&Žinić OM, koja je osvojila brojne Effie nagrade kojima se nagrađuje marketinška efikasnost.", izjavio je Boris Marčetić, osnivač reklamne agencije Popular iz Beograda.

Popular i Bruketa&Žinić OM su reklamne agencije koje se bave offline i online tržišnim komunikacijama, brendingom i dizajnom. Zajedno s digitalnom agencijom Brlog, brending konsultantima Brandoctor i "shop concept" studiom Brigada, čine grupu međusobno povezanih agencija u kojima oko 70 stručnjaka za tržišne komunikacije servisira klijente iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i Azerbejdžana.

U portfoliju grupe nalaze se projekti za desetine različitih klijenata poput slovenačkog Uniona, hrvatskih TDR-a, Podravke, Kraša, Agrokora i Atlantic grupe, Državne lutrije Srbije, regionalnog Avona, Triglav osiguranja, azerbejdžanskih Nar mobile-a i Pasha banke, ukrajinskog Freshtela ili libanskog Hijack Byejack-a.

Samo u proteklih nekoliko godina agencije su osvojile brojne nagrade poput 12 Effie nagrada za marketinšku efikasnost, dva puta su nagrađeni za najbolji internet marketing u regionu, zatim na Art Directors Club New York, Epica, Clio, Red Dot, New York Festivals, Pentawards itd. Projekti su im objavljeni u uglednim publikacijama: Communication Arts, D&AD Annual, designboom, Novum, Packaging Europe, a njihov projekat Well Done do sada je najpopularnija priča ikad objavljena na Dezeen.com, najuticajnijem svetskom dizajn vebsajtu.PODACI O FIRMI

Naziv: Mikser House
Adresa: Karađorđeva 46
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@mikser.rs
Web: www.mikser.rs
Kontakt osoba:
Ime: Tamara Marković
Funkcija: PR menadžer
Tel:
e-mail: tamara@mikser.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BLUMEN AKADEMIJA - Nauči da pobediš!

U toku je upis prve grupe polaznika na BLUMEN AKADEMIJU, osnovanu na zahtev velikog broja menadžera... Više...

BeotelNet je novi vlasnik BeoNET-a

Kompanija BeotelNet ISP koja na tržištu Srbije nudi usluge interneta, digitalne televizije, fiksne... Više...

Kako privući nove kupce?

Zanima Vas kako da privučete nove kupce? Želite da privučete što veći broj ljudi koji ne mogu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed