METRO Cash & Carry Niš proslavlja treći rođendan

Niš, 09. Novembar 2009. PR Objave: Saopštenje -

METRO Cash & Carry NiÅ¡ proslavlja treÄi roÄendan

Kompanija METRO Cash & Carry Srbija ponosna je što slavi treću godišnjicu rada svog prvog distributivnog centra u južnoj Srbiji, u Nišu, u godini u kojoj se obeležava 45. godišnjica rada METRO Cash & Carry. Objekat koji je kompanija METRO otvorila kao peti u nizu svojih objekata u Srbiji, prostire se na oko 10.000 metara kvadratnih, a u njega je uloženo 16 miliona evra. Danas je u centru zaposleno 186 ljudi.

Nakon dva distributivna centra u Beogradu, po jednog u centralnoj Srbiji (Kragujevac) i Vojvodini (Novi Sad), kompanija METRO Cash & Carry Srbija je u novembru 2006. godine otvorila svoj prvi objekat u Nišu. U regionu južne Srbije gde se do posla teško dolazi i privreda stagnira, kompanija METRO zapošljava 186 ljudi, a lokalnoj sredini pomaže da se razvija i malim trgovinama da posluju u okvirima naše zemlje.

Kao jedan od više od 650 distributivnih centara u 30 zemalja širom sveta, niški METRO distributivni centar tipski je građen, moderan i prostran, a zauzima 9.900 kvadratnih metara prodajnog prostora. U asortimanu od oko 25.000 proizvoda, domaći proizvodi učestvuju sa oko 70 odsto, a proizvodi privatne robne marke kompanije METRO sa 10 odsto.

Direktor distributivnog centra METRO Cash & Carry u Nišu Stojan Vidojković rekao je povodom obeležavanja godišnjice da je upravo na jugu Srbije dolazak velikih investicija imao veliki značaj za lokalnu zajednicu, a primer kompanije METRO koja u Nišu zapošljava 186 ljudi dokazuje da ekonomski opstanak nekih sredina u velikoj meri zavisi od uslova za dolazak stranih investitora i njihov rad.

U sklopu donatorskih aktivnosti, kompanija je ulagala u lokalnu zajednicu kroz nekoliko donacija proizvoda i paketića za najmlađe.

Povodom obeležavanja godišnjice uspešnog rada ovog distributivnog centra, kompanija METRO pripremila je za svoje profesionalne kupce posebnu rođendansku ponudu na sam dan treće godišnjice distributivnog centra u Nišu, 9. novembra.PODACI O FIRMI

Naziv: Attache
Adresa: Vase Čarapića 15
Grad: Beograd 11000
Web: www.attache-pr.com
Tel: +381 (0) 11 3036 474
Kontakt osoba:
Ime: Nela Matić
Funkcija: Consultant
Tel:
e-mail: nela.matic@attache-pr.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Održivo poslovanje kao merilo uspeha

Kompanija HEINEKEN Srbija povećala je upotrebu domaćih sirovina za proizvodnju piva za 150% od... Više...

Cafe Lavash predstavio vina od kuma - Veče posvećeno vinima velikog majstora Frensis Ford Kopole

Restoran "Cafe Lavash" i kompanija Wine Time d.o.o. predstavili su ekskluzivna vina velikog filmskog... Više...

Česi i Slovaci preuzeli kruševački "14. oktobar"

Novi vlasnik kruševačkog "14. oktobra", slovačka kompanija "MSM grup", članica "Čehoslovak grup"... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed