Prvo kolo Kupa Srbije u kuglanju

Beograd, 01. Novembar 2009. PR Objave: Saopštenje -

Prvo kolo Kupa Srbije u kuglanju

Kuglaši srpskoligaša Kraljeva prijatno su iznenadili u prvom kolu Kupa Srbije na stazama kuglane u Pančevu pretekavši dva superligaša, Niš put i beogradski Partizan. Kraljevčani, predvođeni M. Simeunovićem koji je oborio 579 čunjeva, srušili su 3.242 čunja i osvojili prvo mesto. Drugi je bio Niš put, ove godine treći u Evropskom kupu u Skoplju, sa 2.160 čunjeva i ova dva kluba su se plasirala u drugi krug Kupa Srbije. Treće mesto osvojio je Partizan sa 3.110 čunjeva.

Na turniru Kupa Srbije u Nišu, kuglaši Smedereva nisu došli. Dva druga kluba uz ove grupe Čačak Metalac 2 i Rudar iz Kostolca prošli su u drugi krug.

U Kupu Srbije za kuglašice, turnir u Subotici odigran je sa samo dva kluba jer Jedinstvo iz Novog Bečeja nije doputovalo. U drugi krug iz ove grupe su se plasirale ekipe Venus iz Bačke Topole i Petrovaradin.

U nedelju 1. novembra odigraće se turniri za kuglaše u regionu Srbija - Vojvodina  u tri grada  - Vrbasu: Ešđeg (Bačka Topola), Sloboda (Stara Moravaca), Petrovardin i Polet (Sombor) – sudija Darko Milović, u Kljajićevu: Apatin, "Junaković" (Prigrevica), Hajduk (Kula) i Slavia (Kovačica) - sudija Mirko Čukvas i u Banji Junaković, na prve četiri staze: Senta, TSK (Temerin), Vrbas – sudija Nenad Vodenik i na druge četiri staze: Kanjiža, Kristal (Zrenjanin), Ada kompjuters i Radnički (Novi Sad) - sudija Radoš Mrdak.

Takođe, u nedelju 1. novembra igraće i kuglaši iz regiona Srbija – Centar i to u Pančevu (Vodovod - Kragujevac, Crvena zvezda BN Bos, IM Rakovica i Car Lazar – Kruševac, sudija je Snežana Jažić) i u Nišu (Beograd "Poštanska štedionica", Metalac – Gornji Milanovac, Bakar – Bor, sudija je Darko Marković).

Drugi krug odigraće se 28. i 29. novembra (kuglane će biti naknadno određene), a završni turnir sa po četiri najbolje selekcije u muškoj i ženskoj konkurenciji je po kalendaru 24. i 25. aprila 2010. Titule brane Beograd "Poštanska štedionica" u muškoj i Pionir iz Subotice u ženskoj konkurenciji. Pobednici Kupa Srbije plasiraće se u Kup NBC federacije.PODACI O FIRMI

Naziv: Kuglaški savez Srbije
Adresa: Deligradska 27/III
Grad: Beograd 11000
Web: www.kuglanje.cilj.org
Tel: + 381 11 2645780

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Deezer 'Shows' u više od 51 zemlje širom sveta

Fanovi širom Evrope i Južne Amerike sada mogu pristupiti lokalnim i globalnim podkastima pomoću... Više...

Jubilej najvećeg internet foruma u Srbiji: Krstarica slavi 30-milionitu poruku

Forum Krstarice ovih dana slavi jubilej – 30-milionitu poruku: http://forum.krstarica.com/ Više...

Nagrade mladim matematičarima

Svečanom ceremonijom dodele priznanja najboljim takmičarima, sinoć je u Domu Narodne skupštine... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed