JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!

Beograd, 29. Oktobar 2009. PR Objave: Saopštenje -

JobFair 09 - Kreiraj svoju buduÄnost!

Sajam poslova za studente i diplomce tehičko-tehnoloških fakulteta JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost! održaće se 2. i 3. novembar 2009. u Zgradi tehničkih fakulteta.

„JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!" je najveći projekat koji po peti put zaredom organizuju studentska udruženja Best Beograd (BEST - Board of European Students of Technology) i Istek Beograd (EESTEC - Electrical Engineering STudents' European assoCiation). Mnoge uspešne kompanije, kao i studenti tehničko-tehnoloških fakulteta koji žele da pronađu posao ili unaprede karijeru, okupiće se 2. i 3. novembra 2009. godine u Zgradi tehničkih fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73.


Cilj projekta je da pomogne sadašnjim i budućim mladim inženjerima da se informišu, dodatno obrazuju i dođu do zaposlenja ili stručnog usavršavanja. „JobFair - Kreiraj svoju budućnost!" na najbolji način motiviše naše mlade akademce da ostanu u svojoj zemlji, pružajući im šansu da stečeno znanje primene u nekoj od kompanija koje uspešno i zapaženo posluju na tržištu u Srbiji.

Studentima će biti omogućeno da pre, za vreme trajanja i posle Sajma, na jednostavan način ostave svoj CV u našoj elektronskoj bazi (www.jobfair.rs), koja će biti dostavljena kompanijama učesnicama Sajma.

Tradicionalno, planiraju se brojna predavanja, tribine i treninzi, koje će držati renomirani stručnjaci iz oblasti obrazovanja, zapošljavanja i ekologije. Na taj način će svi posetioci Sajma imati mogućnost da se bolje informišu o načinu rada i planovima kompanija, ali i da čuju mnoge korisne savete koji se tiču pripreme za posao i saznaju kako se to sprovodi u praksi.

Kompanije će imati mogućnost da dođu do kvalitetnog kadra za željene obrazovne profile. Pored mogućnosti da svoje poslovanje predstave studentima, „JobFair" kompanijama pruža priliku da učešćem na Okruglom stolu, koji će se održati 5. novembra u Privrednoj komori Srbije, razmene iskustva sa svojim sadašnjim i budućim poslovnim kolegama.

U okviru akademskog programa Sajma, u Svečanoj sali Arhitektonskog fakulteta, održaće se dve tribine i debata; u toku prvog dana tribina pod nazivom „I otpad je energija" i debata „Ekonomska kriza je prilika za zemlje u razvoju da napreduju", a drugog dana tribina pod nazivom „Ako svet krizira, ne moraš i ti!"

Pored primarnih ciljeva, „JobFair" ove godine ima dodatni zadatak, da u vremenu ekonomske krize i finansijske nesigurnosti, ponudom zaposlenja mladim ljudima vrati optimizam i želju za profesionalnim napredovanjem.

Kao i prethodnih godina, Sajam je još pre svog održavanja naišao na odličan prijem: više od 1000 studenata već je ostavilo svoje podatke u elektronskoj bazi biografija, a broj od 44 kompanije učesnice pokazatelj je poverenja koje je 2009. godine pruženo Sajmu. S obzirom na dosadašnji uspeh i odlične rezultate, kao i činjenicu da je događaj propraćen od strane preko 50 medijskih kuća, na dane Sajma se očekuje velika posećenost i ostvarivanje uspešnog kontakta između studenata i kompanija.

Značaj projekta su prepoznali i podržali Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Privredna komora Srbije, Univerzitet u Beogradu, kao i svih deset tehničko-tehnoloških fakulteta Univerziteta u Beogradu, što je još jedan bitan pokazatelj važnosti jednog ovako velikog projekta, kao što je sajam „JobFair - Kreiraj svoju budućnost!".


Za dodatne informacije možete se obratiti Mariji Đurđević, koordinatoru za odnose sa javnošću, na telefon: +381 64 350 53 66 ili na mejl: marija.djurdjevic@best.eu.org ili posetiti sajt www.jobfair.rs.PODACI O FIRMI

Naziv: JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost!
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 73
Grad: Beograd
e-mail: marija.djurdjevic@best.eu.org
Web: www.jobfair.rs
Kontakt osoba:
Ime: Marija Đurđević
Funkcija: Koordinator za odnose sa javnošću
Tel: 064/350-53-66
e-mail: marija.djurdjevic@best.eu.org

Više...

Ključne reči

posao, zaposlenje, jobfair, praksa, sajam, poslova, fob

POVEZANI SADRŽAJI

PROMENI SEBE - Šta nude Global Talent prakse

U potrazi si za nezaboravnim iskustvom? Želeo bi da imaš kontakte iz celoga sveta ili da stekneš... Više...

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje... Više...

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed