Case Study Show 2024 - Idealna prilika da osvojiš praksu!

Beograd, 21. Februar 2024. PR Objave: Saopštenje -

Case Study Show 2024 - Idealna prilika da osvojiš praksu!

Budi i ti deo jubilarnog 18. održavanja CASE STUDY SHOW-a, u periodu od 7. do 15. marta. Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd i ove godine tradicionalno organizuje ovaj projekat koji broji oko 200 učesnika. ESTIEM je internacionalna organizacija koja povezuje studente širom Evrope i koja je posvećena jačanju odnosa između akademske i poslovne zajednice.

Budi i ti deo jubilarnog 18. održavanja CASE STUDY SHOW-a, u periodu od 7. do 15. marta.
Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd i ove godine tradicionalno organizuje ovaj projekat koji broji oko 200 učesnika. ESTIEM je internacionalna organizacija koja povezuje studente širom Evrope i koja je posvećena jačanju odnosa između akademske i poslovne zajednice.

Šta je to CASE STUDY SHOW?

Case Study Show je projekat koji ti pruža priliku da se povežeš sa velikim brojem kompanija i drugih studenata, pokažeš svoj potencijal u rešavanju nekog poslovnog problema neke od najvećih kompanija na našem tržištu i tako osvojiš praksu u istoj.
Ovaj projekat ne predstavlja samo priliku za učenje i profesionaln i lični rast studenata, već i za kompanije da otkriju i angažuju budeće lidere i u svojim redovima.
Zbog svega navedenog, Case Study Show predstavlja najveći projekat Beogradskog univerziteta koji nastavlja da raste iz godine u godinu i donosi divne uspomene i konekcije sa vodećim kompanijama na našim prostorima.

Uspeh počinje od tebe?

Projekat čini nekoliko delova koji se odnose na nekoliko pažljivo osmišljenih radionica, intervjua sa kompanijama i ostalim delovima koji će te pripremiti za uspešan ulazak u korporativni svet.

7. mart - Prvi dan projekta je rezervisan za svečano otvaranje projekta i formalno, ali i neformalno upoznavanje učesnika sa kompanijama. Kroz Show (Me) Business će kompanije imati priliku sa upoznaju učesnike sa svojim načinom rada i poslovanja, dok će tokom Meet up-a učesnici kroz neformalnu komunikaciju ostvariti prvi kontakt sa kompanijama i iskoristiti svoju šansu da ostave dobar utisak.

8. - 10. marta - Za naredna 3 dana su osmišljene radionice koje će se realizovati kroz Case Academy i Business Case Academy, na kojima će učesnici imati priliku da steknu potrebna znanja i veštine za rešavanje studije slučaja.- Studenti prve, druge i treće godine koji nemaju prethodnog iskustva u rešavanju studije slučaja će na Case Academy imati priliku da nauče metodologiju rešavanja studije slučaja, ali i da od iskusnih predavača čuju sve o veštinama koje su im neophodne u daljoj karijeri.- Za studente viših godina i master studija, detaljnija predavanja koja ih spremaju za rešavanje studije održavaju se u okviru Business Case Academy.

- 13. i 14. mart - Trenutak da studenti prezentuju svoja rešenja na kojima su radili pred predstavnicima kompanija. Case Room i Business Case su organizovani tako da svaki tim ima podjednaku mogućnost da svoje rešenje i sebe predstavi na najbolji način, osvoji nagrade, a studenti starijih godina imaju i priliku da osvoje praksu.

- 15.mart - Studente čeka posebna prilika da osvoje praksu kroz Speed Dating, sedmominutne intervjue sa predstavnicima vodećih kompanija. Ovaj deo projekta omogućava studentima da zakorače u korporativni svet i započnu svoju karijeru, a i unaprede svoje veštine za buduće intervjue.Ovom prilikom pozivamo tebe i sve ostale studente Univerziteta u Beogradu da se oprobaju u rešavanju realnih poslovnih problema, steknu nova znanja i poznanstva i potencijalno pobede u praksi.

 

Da, uspeh počinje od tebe.Zato je bitno da odabereš pravi početak!
Prijave su OTVORENE i traju do 20.februara.

 

Za više informacija, posetite naše društvene mreže: Instagram @estiemlgbelgrade, Facebook ESTIEM LG Belgrade, Facebook Case Study Show, LinkedIn ESTIEM LG Belgrade, LinkedIn Case Study Show, TikTok @estiem.lg.belgrade.

 

Link ka prijaviPODACI O FIRMI

Naziv: ESTIEM
Adresa: Jove Ilića 154
Grad: Beograd 11000
Web: https://estiem.org/
Tel: 0637240913
Kontakt osoba:
Ime: Milan Matović
Funkcija: Public Relations and Marketing Team Member
Tel:
e-mail: milan.matovic@estiem.org

Više...

Ključne reči

studenti, praksa, case study show

POVEZANI SADRŽAJI

Međunarodni letnji akademski kurs

Evropska studentska organizacija BEST sa kancelarijom u Nišu organizuje četrnaesti po redu međunarodni... Više...

Postani deo najveće globalne priče!

Ako želiš da unaprediš svoje studije, stekneš širok spektar znanja i veština, i upoznaš mnoge... Više...

FONIS i ove godine organizuje projekat Kompanije studentima koji će se održati 1. i 2. juna 2024. godine

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine organizuje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed