Ženski dan - Polećemo, vežite se...

Beograd, 26. Septembar 2009. PR Objave: Najava -

Ženski dan - PoleÄemo, vežite se...

Danas od 15:00 - 18:00 časova u Kulturnom centru REX u okviru programa Ženski dan organizovaće se radionica Salse. Posle letnje pauze kreće jesenje zagrevanje i razmrdavanje. Poslednje subote u septembru igraće se SALSA. Učićemo osnovne korake salse i plesaćemo u ritmu.

Učićemo kako nam se kreću ruke, telo, kako da plešemo bez partnera-footwork, lady stilyng, ali takođe učićemo korake i kada imamo društvo i radimo u paru.
Potrebno je poneti udobnu odeću i obuću!

Program će poslednje subote u septembru voditi Jasna Kovačević koja se bavi plesom više od deset godina. Počela je sa standardnim i latinoameričkim plesovima. Bila je u plesnoj školi Beodance kao članica revijalnog tima. Nakon toga neko vreme je živela u Portugaliji gde je pohađala časove salse, LA stil, bila članica studentskog tima, radila nastupe. Tamo je naučila angolski ples kizombu, vrlo popularan u Portugaliji i po povratku u Srbiju osnovala sopstvenu školu. Danas drži časove, organizuje seminare, pravi plesne večeri.

U maloj pauzi i dok se okupljamo imamo čaj, kafu, vodu, voće, ponešto slatko i puno ženskih aktivističkih materijala i knjiga! Trudićemo se da i ovoga puta donesemo besplatne primerke ženskih publikacija, knjiga i brošura.

Radionica je otvorena i besplatna za sve žene i prijateljice, ćerke, koleginice, komšinice, mame, bake. Prostor i program su prilagodjeni ženama sa invaliditetom, kao i ženama koje bi povele svoju decu.

Dobrodošle!

Takođe nam je zadovoljstvo da najavimo širenje programa Ženski dan u Novom Sadu, koji već uspešno teče nekoliko meseci.PODACI O FIRMI

Naziv: REX
Adresa: Jevrejska 16
Grad: Beograd 11000
e-mail: rex@b92.net
Web: www.rex.b92.net
Tel: 011 3284 534

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Humanitarna radionica - Otkloni bagove, jer tvoj mozak voli učenje

U svakom ispitnom roku u proseku studenti barem jednom sebi postave pitanje: kako ja da zapamtim... Više...

Probudi preduzetnika u sebi

Da li si nekada razmišljao/la o tome kako bi bilo baš strava kada bi jednog dana mogao/la da pokreneš... Više...

Čak i jedno pivo je previše kada vozite

Kad vozite i jedno pivo je previše, jer šansa da izazovete saobraćajnu nezgodu je čak 46% veća... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed