Kompanija Panasonic - dobitnik četiri priznanja EISA

Beograd, 20. Avgust 2009. PR Objave: Saopštenje -

Kompanija Panasonic - dobitnik Äetiri priznanja EISA

Kompanija Panasonic je ovogodišnji dobitnik nagrade "Evropska nagrada za multimedijalni fotoaparat" za svoj proizvod DMC-GH1 koju dodeljuje Evropska asocijacija za sliku i zvuk. Model DMC-GH1 jeste najnapredniji fotoaparat koji podržava najnovija unapređenja revolucionarnog mikro sistema LUMIX G. Ovaj proizvod predstavlja poslednju reč tehnike kada je reč o digitalno zamenljivim optičkim fotoaparatima, pruža viši nivo performansi u profesionalnom smislu i omogućeno je jednostavnije korišćenje.

Pored priznanja za model LUMIX DMC-GH1, kompanija Panasonic je dobitnik priznanja i u sledećim oblastima: televizijski plazma ekrani za 2009-2010, za proizvod VIERA TX-P42V10E; kamkorderi visoke rezolucije, za proizvod HDC-TM300; i priznanje za mikrosistem za Panasonic SC-HC3. Priznanja Evropske asocijacije za sliku i zvuk za 2009-2010, nadovezuju se na prošlogodišnje inovacije za koje je kompanija Panasonic takođe bila nagrađena.

Prema mišljenju stručne komisije, model Panasonic LUMIX DMC-GH1 u tehnološkom smislu predstavlja naprednu kombinaciju dvaju uređaja – kompaktnog fotoaparata sa osobinama digitalnih fotoaparata sa jednostrukim odrazom. Uređaj je izuzetno lak i ima malo kućište u koje je smešten vizir velike rezolucije i opcija aktivnog pregleda. Što se tiče tehničkih performansi, model DMC-GH1 funkcioniše jako brzo, proizvodi fotografije visokog kvaliteta, dok sočiva koja koristi možete sami menjati.

Komisija koju je oformila asocijacija izjavila je da se kvaliteti modela TX-P42V10E ogledaju u uravnoteženom kvalitetu slike, funkcionalnosti, savremenim tehnološkim performansama, i svakako u ceni. Ekran ovog uređaja omogućuje vam istinski doživljaj bioskopskog iskustva, izvanredni kontrast i prirodne boje.

Komisija je takođe bila puna hvale za model HDC-TM300, video-kameru visoke rezolucije sa tehnološki naprednim sistemom 3MOS. Uz pomoć naprednog sistema za optičko smirivanje slike, omogućava korisniku kvalitetanu fotografiju u svim uslovima snimanja. Efikasno obrađivanje fotografije omogućeno je zahvaljujući usavršenim i potpuno automatizovanim funkcijama koje obuhvataju inteligentni sistem za praćenje.

Članovi komisije su istakli da će ovaj mikrozvučni sistem, koji je proizašao iz duge tradicije sestrinske linije kompanije Panasonic – Technics, odgovarati i korisnicima sa najprefinjenijim ukusom, te s pravom možemo reći da on predstavlja istinski dragulj među audio-uređajima. U svom punom opsegu, pokretački program koristi konus od 65 milimetara izrađen od nesavitljivog bambusa slabe gustine koji omogućuje provod čistog i osetljivog zvuka, sa uvijenim i bistrim tonovima. Dizajn hladnjaka Dual Passive sprečava neželjene vibracije i omogućava prostiranje zvuka u punom basu uz minimalno pravljenje buke.

Posetioci predstojeće izložbe IFA 2009, koja će biti održana u Berlinu od 4. do 9. septembra, biće u prilici da izbliza pogledaju novu plazmu VIERA TX-P42V10E i video-kamere HDC-TM300.

Dodela priznanja EISA zvanično će biti održana na ceremoniji u hotelu Adlon Kempinski u Berlinu, 4. septembra 2009. godine. Evropska asocijacija za sliku i zvuk osnovana je 1982. i predstavlja multimedijalnu asocijaciju koja izučava elektronske proizvode. Sačinjena je od pedeset najznačajnijih časopisa iz oblasti zvučnih, mobilnih i video tehnologija iz više od dvadeset zemalja Evropske unije.PODACI O FIRMI

Naziv: Mmd
Adresa: Brace Jugovica 5
Grad: Beograd 11000
e-mail: jasna.dzudzelija@mmdcee.com
Web: www.mmdcee.com
Tel: 3285939

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Pino-Toys i Uroš Petrović dobili priznanje "Dobra igračka" za zajedničku igračku

Nova društvena igra kompanije Jamax M Martina zagonetna kutija osvojila je priznanje "Dobra igračka"... Više...

Uvaženi ambasadori životne sredine

Povodom dodele priznanja "Uvaženi ambasador životne sredine", Bells pokret u Srbiji organizuje... Više...

Objavljene su EISA nagrade

Evropska asocijacija za zvuk i sliku EISA je objavila listu najboljih proizvoda za sezonu 2010-2011... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed