Uvaženi ambasadori životne sredine

Beograd, 24. Novembar 2010. PR Objave: Najava -

Uvaženi ambasadori životne sredine

Povodom dodele priznanja "Uvaženi ambasador životne sredine", Bells pokret u Srbiji organizuje svečanost u sredu, 24. novembra 2010. u velikoj sali Medija centra sa početkom u 12h. Priznanje se dodeljuje za značajan doprinos aktivnostima u oblasti zaštite i unapređenja životne sredine u Srbiji, kao i za podršku BELLS pokretu, sa uverenjem da će dobitnici i ubuduće, kroz svoj svakodnevni rad, preduzimati inicijative i uticati na sistemsko rešavanje problema u ovoj oblasti.

Povodom dodele priznanja "Uvaženi ambasador životne sredine", Bells pokret u Srbiji organizuje svečanost u sredu, 24. novembra 2010. u velikoj sali Medija centra (Terazije 3, I sprat) sa početkom u 12h.

Priznanje "Uvaženi ambasador životne sredine" se dodeljuje za značajan doprinos aktivnostima u oblasti zaštite i unapređenja životne sredine u Srbiji, kao i za podršku BELLS pokretu, sa uverenjem da će dobitnici i ubuduće, kroz svoj svakodnevni rad, preduzimati inicijative i uticati na sistemsko rešavanje problema u ovoj oblasti.

Dobitnici priznanja su: Dejan Nikolić (narodni poslanik i koordinator neformalne Zelene poslaničke grupe), Nada Lazić (pomoćnica pokrajinskog sekretara za zaštitu životne sredine i održivi razvoj AP Vojvodina), Branimir Kuzmanović (predsednik Opštine Vračar), Zvezdan Kalmar (Centar za ekologiju i održivi razvoj - CEKOR), Gordana Čomić (potpredsednica Narodne skupštine Republike Srbije), Sanja Jovanović (novinarka), Ljubinka Kaluđerović (sekretarka Odbora za zaštitu životne sredine SKGO), Maja Sedlarević (potpredsednica Skupštine AP Vojvodine), Sonja Popović (predsednica Saveta za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Grada Niša), Filip Milošević (Kolektiv za razvoj i održivost - KRIO), Olivera Radovanović (Zelena mreža Vojvodine), Munir Poturak (narodni poslanik), Dejan Radenković (narodni poslanik) i Srđan Matović (član Gradskog veća Kragujevca zadužen za životnu sredinu).

BELLS pokret (Balkan Enviromental Life Leadership Standard - Liderski standardi zaštite životne sredine na Balkanu) je rezultat dvogodišnjeg regionalnog projekta javnog zastupanja "Regionalna akcija i kohezija u oblasti životne sredine". Cilj ovog regionalnog projekta je da teme životne sredine dobiju prioritet i nađu se u fokusu prilikom odlučivanja na svim nivoima odlučivanja.PODACI O FIRMI

Naziv: NVO Centar modernih veština
Adresa: Kneginje Zorke 2
Grad: Beograd 11000
e-mail: marija.radivojevic@cmv.org.rs
Web: www.cmv.org.rs
Tel: 011 344 8007
Kontakt osoba:
Ime: Marija Radivojevic
Funkcija: Menadzerka za odnose s javnošću
Tel: 011 344 8007
e-mail: marija.radivojevic@cmv.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Pino-Toys i Uroš Petrović dobili priznanje "Dobra igračka" za zajedničku igračku

Nova društvena igra kompanije Jamax M Martina zagonetna kutija osvojila je priznanje "Dobra igračka"... Više...

FOKUS U 2015: Uklanjanje opasnog industrijskog otpada

Srbija će u narednih deset godina uložiti znatna sredstva u oblast životne sredine, o čemu svedoče... Više...

"Green Fest" otvorio konkurse za prijavljivanje filmova

"Urbana ekologija i održivi razvoj" predstavljaju glavnu temu raspisanih konkursa za prijavljivanje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed