Podrška Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj Sajmu šljiva

Osečina, 07. Avgust 2009. PR Objave: Saopštenje -

Podrška Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj Sajmu šljiva

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja pružiće veliku podršku organizaciji četvrte po redu privredno-turističke i kulturno-zabavne manifestacije "Sajam šljiva" u Osečini, koji će se održati od 28. do 30. avgusta ove godine, potvrdila je na sastanku organizacionog odbora Sajma Renata Pindžo, pomoćnica ministra za turizam.

Pored finansijske podrške od dva miliona dinara, Ministarstvo pruža Osečini i pomoć u organizaciji same manifestacije sa ciljem da podstakne i obuči predstavnike lokalne zajednice kako da što bolje nastupe na tržištu i predstave kvalitete svoga kraja.

"Ministarstvo želi da podstakne turistički i ekonomski razvoj ovog kraja, da pomognemo stanovništvu da  postane uspešno u organizaciji ekonomskih i turističkih dešavanja, a da manifestacija u budućnosti postane samostalna", rekla je Renata Pindžo članovima organizacionog odbora i najavila snažnu podršku ministarstva.

Nenad Stevanović, predsednik opštine Osečina i predsednik organizacionog odbora manifestacije, rekao je na sastanku da su izložbeni prostori već rezervisani za oko stotinu domaćih primarnih proizvođača, kao i da je konačan program zabavnog dela manifestacije, za koji su planirani koncerti velikih domaćih zvezda, u završnoj fazi.

"Očekujemo dolazak od najmanje dve stotine izlagača, čija je delatnost je vezana za šljivarstvo, voćarstvo ili poljoprivredu, i to iz iz zemlje i inostranstva, kao i dosta veliki broj posetilaca. Sudeći prema konkurenciji, mislim da će ovogodišnja  nagrada za najbolju šljivovicu, kao i za ostale prozvode,  biti prestižno priznanje od nacionalnog značaja kojim će se proizvođači ponositi" rekao je Stevanović.PODACI O FIRMI

Naziv: Informativna služba opštine Osečina
Adresa: Karađorđeva 78
Grad: Osečina 14253
e-mail: sajamsljiva@osecina.com
Web: www.osecina.com
Tel: 014/51-031
Kontakt osoba:
Ime: Sandra Dominik
Funkcija: PR Sajma sljiva
Tel:
e-mail:

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Voćna rakija "Zlatni tok" napravljena je mešanjem deset sorti šljive

Okupljanje starih prijatelja ili proslava specijalnog datuma je uvek dobar povod da se nazdravi i... Više...

Podrška damama u svakoj prilici - Biljana Jovanović, vlasnica Modne kuće "LUNA" na drugoj regionalnoj konferenciji "ProFemina"

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka Modne kuće "Luna", učestvovala je na nedavno održanoj... Više...

Odgovorni mladi, održiva budućnost

Učestvuj na konkursu projektnih ideja i obezbedi sredstva za realizaciju svog projekta na temu održivog... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed