Podrška damama u svakoj prilici - Biljana Jovanović, vlasnica Modne kuće "LUNA" na drugoj regionalnoj konferenciji "ProFemina"

Beograd, 10. April 2014. PR Objave: Saopštenje -

PodrÅ¡ka damama u svakoj prilici - Biljana JovanoviÄ, vlasnica Modne kuÄe "LUNA" na drugoj regionalnoj konferenciji "ProFemina"

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka Modne kuće "Luna", učestvovala je na nedavno održanoj regionalnoj konferenciji "ProFemina" u organizaciji magazina "Lepota&Zdravlje". Odgovor na pitanje: "Šta radimo dok čekamo bolja vremena?" dali su u brojni profesionalci iz zemlje i regiona kroz razne životne teme i lične primere.

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka Modne kuće "Luna", učestvovala je na nedavno održanoj regionalnoj konferenciji "ProFemina" u organizaciji magazina "Lepota&Zdravlje".

Odgovor na pitanje: "Šta radimo dok čekamo bolja vremena?" dali su u brojni profesionalci iz zemlje i regiona kroz razne životne teme i lične primere.

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka Modne kuće "LUNA", učestvovala je na panelu "Znanje i zvanje: Zamke obrazovanja i karijere na Balkanu" gde je zajedno sa ostalim sagovornicama iz oblasti nauke, obrazovanja i biznisa govorila o tome kako rešiti probleme sa kojima se žene susreću u procesu obrazovanja, usavršavanja, kao i na polju karijere.

Iz sopstvenog iskustva, kao uspešna poslovna žena, na čelu kompanije koja broji oko 90% žena u svom kolektivu i kreira za žene, Biljana Jovanović, istakla je da je podrška u najranijem detinjstvu ključ uspeha na svim poljima života.

"Modna kuća Luna" nastoji da da tu podršku konstantno pruža svojim dragim "Luna” damama - da budu sigurne u sebe, svesne svojih kvaliteta i ponosno ih ističu.
Više od dve decenije, "Luna" izrađuje kompletan program ženske konfekcije zajedno sa pratećim aksesoarom. Od samog osnivanja 1990. godine, okrenuta je ženama, trudeći se da zadovolji sve njihove potrebe kada je kvalitetna, elegantna i sofisticirana garderoba u pitanju.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

Ključne reči

konferencija, podrska, luna, profemina

POVEZANI SADRŽAJI

BEST Conference Day - Leadership in STEM 5. april 2024. godine

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd će ovog proleća održati konferenciju pod imenom... Više...

Lokalne fondacije - ključ za unapređenje života u zajednici

Snaga svakog društva leži u snažnim zajednicama, a udruženim naporima građani mogu doprineti... Više...

Za hrabri iskorak - Žene koje pomeraju granice

Ženski aktivizam ima značajnu ulogu u procesu normalizacije odnosa na Zapadnom Balkanu Žene svojim... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed