Novi format Etarget oglasa na internetu: da kupci NEMAJU dilemu

Beograd, 21. Juli 2009. PR Objave: Saopštenje -

Novi format Etarget oglasa na internetu: da kupci NEMAJU dilemu

Kompanija Etarget Srbija uvela je novi oblik oglasa kojim se svaka povoljna ponuda posebno ističe crvenim ramom tako da oni koji kupuju ili naručuju proizvode i usluge preko Interneta više nemaju dilemu da je u pitanju popust. Novi format oglasa ima veću i upadljiviju sliku, a pored ponude prikazana je stara cena (precrtana) i nova cena (popust). Ovi oglasi za oglašivače koštaju isto kao i ranije, cena ide od 1 dinara po kliku.

To znači da oni koji surfuju webom u potrazi za temama koje ih interesuju neće više imati dilemu oko toga šta ima novu cenu: u vreme krize svaki dinar je važan i oglasi koji promovišu povoljne ponude biće posebno označeni na svim partnerskim portalima u Etarget oglasnoj mreži.

Za razliku od "popusta" koji haraju ovog leta ulicama gde nije uvek moguće proveriti koliko su snižene cene istinite, na internetu će stara i nova cena biti prikazane i proverljive. Etarget na ovaj način izlazi u susret svima onima kojima je krize dosta  - jeftini oglasi koji povećavaju povratak investicije i konverziju, i laki su za podešavanje: potrebno je testirati ključne reči koje daju najviše prikaza, pratiti sa kojih sajtova stiže najbolji rezultat i aktivirati filter za one portale koji ne donose zaradu.

Za oglašivače  koji nude robu po sniženim cenama ovo je alatka za povećanje konverzije (konverzija: broj koji označava koliko je potrošača pretvoreno u kupce). Za one koji surfuju novi format oglasa otkloniće svaku eventualnu dilemu oko toga šta je povoljna ponuda.

Etarget kontekstualni oglasi vidljivi su korisnicima Interneta u osam zemalja centralne i jugoistočne Evrope, a u Srbiji su prisutni pored članaka i ostalih sadržaja na svim najvećim srpskim portalima. Kako ih prepoznati? Lako. Ukoliko želite da prođete jefitnije obratite pažnju na promotivne linkove ispod ili pored članaka koje čitate i uživajte u letnjoj kupovini! Ako ste vlasnik preduzeća i rešili ste da pojačate prodaju ovog leta, logujte se na www.etarget.rs, odaberite ključne reči koje opisuju vaš proizvod i kupca, kreirajte oglas i zavrtite ga na Internetu - dovoljno je da imate sajt.

Ovaj specijalni format plaća se jednako kao i klasični Etarget oglasi - plaćate samo za klik, prikazivanje reklame je besplatno.PODACI O FIRMI

Naziv: Etarget Srbija
Grad: Beograd
Web: www.etarget.rs
Kontakt osoba:
Ime: Pavol Magic
Funkcija:
Tel: +421 903 740 800
e-mail: pavol.magic@etarget.eu

Više...

Ključne reči

Internet, etarget, reklama, oglas

POVEZANI SADRŽAJI

Kako da vam reklamiranje donosi više prodaja na internetu?

Za sve privrednike koji žele da pametno unapređuju prodaju na internetu sa što optimalnijim budžetom... Više...

CReT eCommerce meetup - 5. april u 18 časova u Startit centru Beograd

CReT eCommerce meetup će se održati 5. aprila u 18 časova u Startit centru Beograd. U prvom delu... Više...

Jubilej najvećeg internet foruma u Srbiji: Krstarica slavi 30-milionitu poruku

Forum Krstarice ovih dana slavi jubilej – 30-milionitu poruku: http://forum.krstarica.com/ Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed