EXECUTIVE GROUP PR AGENCIJA GODINE

Beograd, 24. Maj 2009. PR Objave: Najava -

EXECUTIVE GROUP PR AGENCIJA GODINE

Društvo Srbije za odnose s javnošću dodelilo je agenciji Executive Group (Egzekjutiv grup) prestižnu nagradu za Agenciju godine za odnose s javnošću za 2008. godinu. Zajedno sa svojim klijentima Executive Group je odneo pobedu u 4 kategorije, dok se čak 8 projekata ove agencije plasiralo u finale ovogodišnjeg PRiznanja.

Na tradicionalnom godišnjem skupu stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću PRijem, održanom juče u Skupštini grada, dodeljena su godišnja PRiznanja za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. PRiznanjima se nagrađuju istaknuti pojedinci i organizacije koji su na najbolji način osmislili i realizovali projekte iz oblasti odnosa s javnošću.

Agencija Executive Group ponela je titulu „Agencija godine“ i osvojila priznanja u još tri kategorije. Vip mobile i Executive Group osvojili su nagradu u kategoriji korporativne komunikacije velikih preduzeća. Kampanja za projekat „Bezbednost i zdravlje na radu na gradilištima“ koju je agencija  Executive Group realizovala za Holcim Srbija osvojila je nagradu u kategoriji „no budget“ kampanje. Pored ove, sa Holcimom je agencija Executive Group osvojila i nagradu za projekat sponzorstva emisije „Kuća snova“ u kategoriji integrisane kampanje. Po mišljenju žirija, agencija Executive Group je u protekloj godini pokazala izuzetnu kreativnost pri osmišljavanju i realizaciji komunkacijskih projekata, značajno uvećala broj zaposlenih i klijenata koje uslužuje i postigla značajan uspeh na tržištu.

Na svečanosti se prisutnima obratio i Darko Matijašević, generalni direktor agencije Executive Group: „Nagradu primamo sa posebnim zadovoljstvom imajući u vidu da je industrija u kojoj poslujemo izuzetno konkuretna i da je u proteklih nekoliko godina kvalitet usluga koje agencije pružaju klijentima dospeo na zaista zavidan nivo. Ovo je priznanje svim kolegama i celokupnom timu za izuzetno kvalitetan rad, napore i odricanja. Želim da se zahvalim i svim našim klijentima na poverenju i pruženim prilikama za dokazivanje. Nagrada istovremeno predstavlja inspiraciju i obavezu da nastavimo da ulažemo u kvalitet i kapacitet naših usluga, kako bi još bolje odgovarali na zahteve i potrebe naših klijenata.“

 

 

 

 PODACI O FIRMI

Naziv: Executive Group
Adresa: Knez Mihailova 9
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@eg.rs
Web: www.eg.rs
Tel: +381 11 328 4488
Kontakt osoba:
Ime: Jelena Duković
Funkcija: Senior Account Executive
Tel:
e-mail: jelena_dukovic@eg.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Komunikacija - važna menadžerska veština za postizanje cilja

Osnivač i direktorka agencije za tržišne komunikacije "Blumen Group" Nataša Pavlović Bujas održala... Više...

Agencija Blumen group i ove godine odnela UEPS priznanja

Na proslavi Dana propagandista Srbije održanoj u četvrtak 22. decembra u konferencijskoj sali na... Više...

eMoguća misija - početak dobre komunikacije

Pozivamo sve korisnike Interneta, blogere, entuzijaste i stručnjake iz oblasti informacionih i komunikacionih... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed