Uspešno održan tradicionalni Prolećni humanitarni bazar British International School

Beograd, 28. Juni 2024. PR Objave: Saopštenje -

UspeÅ¡no održan tradicionalni ProleÄni humanitarni bazar British International School

BIS Bazar je okupio više od 50 izlagača koji su posetiocima nudili svoje kvalitetne, kreativne proizvode i usluge na radost oko 700 stotina posetilaca. Program je bio izuzetno bogat. Fantastičnu atmosferu upotpunio je muzički deo programa. Doprinos su dali i karatisti BIS-a. Za brojne posetioce i učesnike Bazara velika atrakcija je bila nagradna igra, koju su svi sa posebnom pažnjom pratili jer je nagradni fond bio bogat i maštovito pripremljen.

BIS Bazar je okupio više od 50 izlagača koji su posetiocima nudili svoje kvalitetne, kreativne proizvode i usluge na radost oko 700 stotina posetilaca. Program je bio izuzetno bogat. Fantastičnu atmosferu upotpunio je muzički deo programa. Doprinos su dali i karatisti BIS-a.

Za brojne posetioce i učesnike Bazara velika atrakcija je bila nagradna igra, koju su svi sa posebnom pažnjom pratili jer je nagradni fond bio bogat i maštovito pripremljen. Glavna nagrada je prevoz avionom i petodnevni boravak u Malagi, Španija, donacija turističke agencija "Putnik".

Predivan sunčan dan doprineo je da svi uživaju u prelepom dvorištu škole opremljenom sportskim terenima i rekvizitima. Pored humanitarnog karaktera, Bazar je bio odličan povod za druženje, zabavu  i opuštanje.

Tokom humanitarne manifestacije je prikupljeno 3000 evra u dinarskoj protivvrednosti. Sredstva su uručena Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka - NURDOR. To udruženje olakšava živote deci  oboleloj od raka i njihovim najbližima pružajući im praktičnu, emotivnu i materijalnu podršku. 

Kolektiv BIS se zahvaljuje svima koji su dali svoj doprinos uspešnoj realizaciji Prolećnog humanitarnog bazara kako domaćim, tako i stranim izlagačima, predstavnicima brojnih ambasada.

BIS od svog osnivanja posebnu pažnju posvećuje podizanju svesti svojih učenika o značaju doprinosa društvenoj zajednici kroz konkretne aktivnosti. Najmasovnija i najznačajnija manifestacija te vrste je Prolećni humanitarni bazar koji je ove godine održan u predivom novom kampusu osnovne BIS škole na Dedinju, Vlastimira Župana br. 8.

 

British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS
INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon:  +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097
Mail: info@bis.edu.rsPODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

British International School ponosna na svoje maturante

Svečanost je organizovana u čast 27 generacije maturanata BIS. Počasna gošća bila je Njena Ekselencija... Više...

Tradicionalni humanitarni bazar British International School subota, 18. maj, 10h - 14h, ul. Vlastimira Župana 8, Dedinje

Pozivamo vas da učestvujete na Prolećnom humanitarnom BIS bazaru kao izlagač i/ili gost. Bazar... Više...

British International School s radošću započinje novu školsku 2023/24 godinu

BIS se tokom 27 godina uspešnog rada razvila u vrhunsku obrazovnu ustanovu sa najdužom tradicijom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed