Zajedno za pobedu: Dani Sporta spajaju srca i sport

Beograd, 13. Maj 2024. PR Objave: Saopštenje -

Zajedno za pobedu: Dani Sporta spajaju srca i sport

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, biće domaćin humanitarnog i sportskog turnira pod imenom Dani Sporta, koji će se održati od 24. do 26. maja. ESTIEM LG Beograd je grupa članova evropske organizacije ESTIEM, sa sedištem na Fakultetu organizacionih nauka.

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, biće domaćin humanitarnog i sportskog turnira pod imenom Dani Sporta, koji će se održati od 24. do 26. maja.
ESTIEM LG Beograd je grupa članova evropske organizacije ESTIEM, sa sedištem na Fakultetu organizacionih nauka. ESTIEM je evropska mreža studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta, koju čine 76 lokalnih grupa od Ankare do Stokholma.
ESTIEM LG Beograd trenutno broji više od 160 aktivnih članova koji rade na organizaciji 10 projekata godišnje, kako lokalnih tako i internacionalnih. Vizija koju svi članovi organizacije nose u sebi je profesionalni napredak na ličnom nivou i prenošenje tog znanja na generacije koje dolaze.

Dani Sporta su humanitarno-sportski događaj koji će se održati u periodu od 24. do 26. maja, i otvoren je za sve studente Univerziteta u Beogradu. U saradnji sa Budi Human fondacijom, projekat Dani Sporta ima primaran cilj da sakupi što više sredstava za dobrotvorne svrhe, kao i da promoviše značaj fizičkog zdravlja i fizičke aktivnosti za mlade. Projekat će omogućiti studentima da se prijave i takmiče u 5 različitih sportova: futsal, basket, odbojka, tenis i šah. Svi prisutni učesnici će imati priliku da kroz 3 dana projekta učestvuju u prikupljanju novčanih sredstava za one kojima je to najpotrebnije. Kako je projekat i zabavnog karaktera, učesnici će imati prilike da uživaju i da se opuste tokom samog događaja. Svoje slobodno vreme na projektu učesnici mogu da provedu bodreći svoje kolege, ili uživati u brojnim interaktivnim aktivnostima koje nudi Chill Zona.

Projekat započinje svečanim otvaranjem 24. maja posvećeno našim najuspešnijim sportistima koji će svojom pojavom uveličati sam događaj. Isto veče će se održati žrebovi za predstojeće turnire, humanitarna nagradna igra, kao i koktel veče.
Glavni deo projekta, odnosno turniri, održaće se 25. i 26. maja na terenima na Adi Ciganliji. Za šah i tenis se učesnici prijavljuju individualno, dok za ostale sportove ekipu prijavljuje kapiten u sledećem formatu: futsal(5+1), odbojka(4+1), basket(3+1).
Ono što Dane Sporta izdvaja u moru sportskih turnira jeste to što se kotizacija za sportove ne plaća, već će se sredstva prikupljati putem aktivnosti koje će se odvijati u Chill Zoni , koja će biti otvorena i za prolaznike.

Prijave su otvorene do 19. maja, a na projektu su dobrodošli svi studenti koji žele da se zabave uživajući u svojim omiljenim sportovima, ali i da pre svega učestvuju u nečemu mnogo većem, pružanjem pomoći onima kojima je najviše potrebna.

Link ka prijavi se nalazi ispod, a više informacija o samom projektu možete pronaći na Instagram stranici @estiemlgbelgrade.

linktr.ee/danisporta24PODACI O FIRMI

Naziv: ESTIEM
Adresa: Jove Ilića 154
Grad: Beograd 11000
Web: https://estiem.org/
Tel: 0637240913
Kontakt osoba:
Ime: Milan Matović
Funkcija: Public Relations and Marketing Team Member
Tel:
e-mail: milan.matovic@estiem.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BEST Conference Day - Leadership in STEM 5. april 2024. godine

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd će ovog proleća održati konferenciju pod imenom... Više...

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton, 24-časovno... Više...

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton, 24-časovno... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed