Tradicionalni humanitarni bazar British International School subota, 18. maj, 10h - 14h, ul. Vlastimira Župana 8, Dedinje

Beograd, 30. April 2024. PR Objave: Saopštenje -

Tradicionalni humanitarni bazar  British International School    subota, 18. maj, 10h - 14h, ul. Vlastimira Župana 8, Dedinje

Pozivamo vas da učestvujete na Prolećnom humanitarnom BIS bazaru kao izlagač i/ili gost. Bazar je otvoren za javnost, a ulaz je besplatan. Za izlagače Britanska internacionalna škola obezbeđuje štand/izložbeni prostor gde možete da predstavite i prodajete svoje proizvode i usluge, distribuirate promotivni materijal, postavite roll-up-ove. Cena zakupa štanda iznosi 2000 rsd. Zakupom štanda, vaša kompanija podržava humanitarni cilj.

Pozivamo vas da učestvujete na Prolećnom humanitarnom BIS bazaru kao izlagač i/ili gost. Bazar je otvoren za javnost, a ulaz je besplatan.

Za izlagače Britanska internacionalna škola obezbeđuje štand/izložbeni prostor gde možete da predstavite i prodajete svoje proizvode i usluge, distribuirate promotivni materijal, postavite roll-up-ove. Cena zakupa štanda iznosi 2000 rsd. Zakupom štanda, vaša kompanija podržava humanitarni cilj. Takođe možete donirati za nagradnu igru Bazara u vidu vaučera i/ili roba.

Kao gost/posetilac Bazara možete učestvovati u našoj nagradnoj igri kupovinom tiketa po ceni od 500 rsd po komadu.

Bazar će ove godine gostima ponuditi niz interesantnih aktivnosti i programa za najmlađe, ali u kojima će moći da uživaju i odrasli. Zahvaljujući brojnim donatorima, biće predstavljene nacionalne kuhinje sa izuzetnim specijalitetima kao i druge zanimljive aktivnosti koje će ovaj Bazar učiniti još atraktivnijiom za sve goste.

Tokom prethodnih godina veliki broj ambasada, kompanija i pojedinaca učestvovao je u humanitarnim aktivnostima BIS. Takve aktivnosti su značajne za razvoj svesti učenika o važnosti humanitarnog rada rada. Od početka organizovanja manifestacije ''Prolećni humanitarni bazar'' BIS-a posetilo je više 1000 gostiju.

Svi prihodi prikupljeni na ovogodišnjem Bazaru namenjeni su Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka - NURDOR-u, Beograd, Čolak Antina 16. NURDOR pomaže deci oboleloj od raka i njihovim porodicama pružajući praktičnu, emocionalnu i materijalnu podršku.

Bićemo srećni i zahvalni ako svojim prisustvom doprinesete našem ''Humanitarnom Bazaru''!

 

BIS
sprovodi holistički pristup obrazovanju za sve uzraste svojih učenika od 3 do 18 godina. Ponosimo se kvalitetom našeg nastavnog osoblja, bilo da se radi o kvalifikovanim nastavnicima iz Velike Britanije ili visoko kvalifikovanim nastavnicima iz Srbije, od kojih mnogi rade u BIS-u već dugi niz godina. Njihovo znanje i iskustvo u nastavi prilagođenog britanskog nastavnog plana i programa rezultiraju kvalitetnim znanjem naših učenika koji se upisuju i završavaju najprestižnije univerzitete, među kojima su univerziteti Kembridž i Oksford, Londonska škola ekonomije, Imperijal koledž, Univerzitet u Edinburgu, Univerzitet Berkli u SAD-u, Univerzitet u Roterdamu, Univerzitet u Beču kao i Univerzitet u Beogradu.
BIS se tokom 28 godina uspešnog rada razvila u vrhunsku obrazovnu ustanovu sa najdužom tradicijom, poželjnu za sve one koji svom detetu žele da pruže kvalitetno obrazovanje i pravi prozor u svet. Naši savremeno opremljeni, prelepi kampusi nalaze se u prestižnoj, mirnoj četvrti Beograda, na Dedinju, okruženi zelenilom u ulici Župana Vlastimira 8, zatim Palackova 11 i Neznanog junaka 36.

 

Za dodatne informacije: info@bis.edu.rs  ili  +381 65 3066 097

British Internacional School - EDUCATION FOR SUCCESS

INFORMACIJE ZA UPIS: http://www.british-int-school.org.uk/taking-enrolments/

Neznanog junaka 36, Dedinje, 11 040, Beograd
Telefon:  +381 11 30 66 096 // +381 65 30 66 097PODACI O FIRMI

Naziv: British International School
Adresa: Smetanina 12
Grad: Beograd 11040
e-mail: info@bis.edu.rs
Web: www.bis.edu.rs
Tel: +381 11 30 66 096

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti prestižnim univerzitetima te zemlje

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja... Više...

Učenici British International School na debatnoj konferenciji u Holandiji i u poseti prestižnim univerzitetima te zemlje

BIS godinama neguje debatni klub po modelu UN. U okviru tog kluba učenici stiču veštine debatovanja... Više...

British International School ponosna na uspeh svojih učenika

Učenici BIS su ispratili još jedno uspešno okončano polugodište. Tokom prethodnih meseci vredno... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed