Taktička torbica za sve što vam je potrebno na sajtu militaryshop.rs

Beograd, 01. Februar 2024. PR Objave: Saopštenje -

TaktiÄka torbica za sve Å¡to vam je potrebno na sajtu militaryshop.rs

Najbolji način da sa sobom ponesete sve neophodno je posedovanje nekog modela Pentagon taktičkih torbica. Ključevi, novac, dokumenta pa čak i skriveno nošenje oružja glavne su namene ovih torbica.

Najbolji način da sa sobom ponesete sve neophodno je posedovanje nekog modela Pentagon taktičkih torbica. Ključevi, novac, dokumenta pa čak i skriveno nošenje oružja glavne su namene ovih torbica.

Najpopularniji modeli Pentagon torbica su: NEMEA, MAX 2.0, UCB i RUNNER. Mogu se nositi oko struka, uz butinu ili preko ramena. Posebni nosači omogućavaju skriveno nošenje vatrenog oružja a sistematične pregrade daju dobar način da organizujete sve što nosite sa sobom. Jaki materijali i kvalitetne komponente daju pouzdanost i praktičnost dugi niz godina u najzahtevnijim situacijama.

Menadžer Luka Antić izjavio je: „Ove torbice su prava atrakcija među muškarcima obzirom da uvek nosimo više stvari nego što imamo džepova na odeći a volimo komforne i ne glomazne torbice. Novčanik, ključevi, telefon, Zippo, Victorinox, Cigarete i još po nešto uvek se mogu pronaći u našem okruženju koje nosimo svuda sa sobom. Iz mnogobrojnih potreba koje su svakodnevne ove torbice su savršen saputnik."

Na sledećem linku može se pogledati ponudu: Pentagon Tactical Torbice MILITARY SHOP Outdoor

 

O brendu MilitaryShop.rs
On line prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 12.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed