Ruske borbene i taktičke čizme su stigle u Srbiju

Beograd, 21. Juni 2023. PR Objave: Saopštenje -

Ruske borbene i taktiÄke Äizme su stigle u Srbiju

Nakon duže pauze u ponudi web sajta militaryshop.rs od danas se ponovo nalaze čizme iz Rusije pa obuću brenda E-Pro možete izabrati u crnoj ili zelenoj boji po primamljivoj ceni sa brzom isporukom na vašu adresu. Pod imenom E-Pro Grizli krije se serija obuće koja veliku popularnost i primenu nalazi kod ljubitelja taktičke obuće i obuće za planinarenje.

Nakon duže pauze u ponudi web sajta militaryshop.rs od danas se ponovo nalaze čizme iz Rusije pa obuću brenda E-Pro možete izabrati u crnoj ili zelenoj boji po primamljivoj ceni sa brzom isporukom na vašu adresu.

Pod imenom E-Pro Grizli krije se serija obuće koja veliku popularnost i primenu nalazi kod ljubitelja taktičke obuće i obuće za planinarenje. Čvrsta konstrukcija u kombinaciji sa fleksibilnim pokretom koji omogućava komfor u toku hodanja čini ovu cipelu idealnom za pripadnike vojske i policije koji od svoje opreme očekuju izdržljivost i udobnost.

Menadžer Luka Antić izjavio je: „Jako smo uzbuđeni što je u naš asortiman ponovo ulistiran neki Ruski brend obzirom da smo imali veliki uspeh sa njihovom obućom na domaćem tržištu. Ovaj model odlikuju kvalitetni mateirjali i dizajn koji je jako popularan danas među svim ljubiteljima boravka u prirodi ali i u urbanim sredinama."

Model u zelenoj boji poseduje membranu od kevalra što tabanici ove čizme daje mogućnost da zaustavi prodiranje oštrih predmeta poput eksera, stena, trnja i slično.

Na sledećem linku može se pogledati ponuda Ruskih čizama E-PRO: https://www.militaryshop.rs/kategorija-proizvoda/obuca/vojne-cizme/e-pro-rusija/

 

O brendu MilitaryShop.rs
Online prodavnica www.militaryshop.rs je lider na tržištu e-Commerce biznisa sa impresivnim asortimanom od 11.000 artikala u svojoj ponudi. Roba se šalje brzom poštom na kućne adrese širom Srbije. U asortimanu se nalaze poznati inostrani brendovi ali posvetili smo pažnju i domaćim proizvođačima. Naš brend sarađuje sa brojnim državnim institucijama poput vojske, policije, pošte Srbije, BIA i druga državna preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Oprema za Sport d.o.o. (militaryshop.rs)
Adresa: Bulevar despota Stefana 1a (izložbeni prostor)
Grad: Beograd 11070
e-mail: info@militaria.rs
Tel: +381 69 2222325
Kontakt osoba:
Ime: Luka Antić
Funkcija: CMO / Marketing
Tel:
e-mail: luka@militaria.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Artra - EU brend vojne čizme na sajtu militaryshop.rs

Sertifikovani standardi i kvalitetni materijali Evropskog brenda Artra garant su pouzdanog i dugotrajnog... Više...

BDU pantalone koje nemaju prepreke na sajtu militaryshop.rs

Pentagon pantalone poznatije kao BDU model je u standardnoj ponudi sajta militaryshop.rs čitavu... Više...

Taktički rančevi - za sve civilne potrebe na sajtu militaryshop.rs

Bogata paleta rančeva različitih dimenzija i boja sa karakteristikama taktičke opreme visokog... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed